Netcracker 2020 zet serviceproviders centraal in de digitale economie

Nieuw digitaal portfolio vormt de basis voor innovatie en hyperautomatisering met een veilige, multicloudomgeving

WALTHAM, Mass.--()--Netcracker Technology heeft vandaag de lancering aangekondigd van haar Netcracker 2020-portfolio om serviceproviders te helpen zich te concentreren op de digitale levensstijl van hun klanten. Met Netcracker 2020kunnen serviceproviders de betrokkenheid van klanten transformeren, hun digitale ecosystemen dynamisch evolueren en nieuwe niveaus van automatisering en beveiliging bereiken, waardoor ze kunnen innoveren en ontwrichten in de 5G digitale economie.

Netcracker 2020 Digital BSS/OSSen Customer Engagement-producten en -diensten zijn opnieuw ontworpen en verbeterd voor het 5G-tijdperk. Het nieuwe digitale portfolio is volledig open en voldoet aan de standaarden, is gebouwd voor de cloud en stelt serviceproviders in staat om hun eigen verbeteringen te ontwikkelen of functies samen te ontwikkelen via een low-code platform en een aanpak voor blauwdruklevering. Met continue korte releases die Agile/DevOps processen gebruiken, krijgen serviceproviders sneller toegang tot innovatieve functies zonder de bedrijfsvoering te verstoren. Centraal in Netcracker 2020 staat een toonaangevend beveiligingskader, dat is ontworpen om het hoogste niveau van bewezen systeembrede beveiliging en privacy te bieden, wat van cruciaal belang is in een tijdperk van toegenomen cyberaanvallen, inbraak en verstoring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Netcracker Technology
MediaGroup@netcracker.com

Contacts

Netcracker Technology
MediaGroup@netcracker.com