Odaseva maakt gegevensbescherming en naleving mogelijk met drie belangrijke leiders die de Coveted Salesforce Certified Technical Architect -certificering behalen

Het bedrijf onderscheidt zich van de concurrentie doordat verscheidene leden van hun team de top van Salesforce-certificering behalen.

SAN FRANCISCO--()--Odaseva, het verenigd cloudgegevensbeschermings-, nalevings- en activiteitenplatform voor ondernemingen die met Salesforce werken als bedrijfskritieke toepassing, heeft vandaag medegedeeld dat drie mensen binnen de leiding van het bedrijf de top hebben bereikt van Salesforce-certificering, bekend als de Salesforce Certified Technical Architect (CTA), waaronder hun CEO en oprichter, Sovan Bin, die behoorde tot de eerste mensen die ooit de Salesforce CTA-status hebben behaald. Bovendien hebben twee andere personen bij het bedrijf zowel de onderscheiding System Architect als Application Architect behaald, wat de kwalificaties zijn die nodig zijn om aan het CTA-examen deel te mogen nemen.

Door de strenge eisen die gelden voor het bereiken van deze CTA-certificering, zijn er slechts 300-plus van deze Salesforce-architecten wereldwijd.

Odaseva heeft zeer veel geïnvesteerd in Salesforce-architecten omdat het management van het bedrijf van mening is dat dit niveau van expertise een kritieke component is bij het verzekeren van klant- en partnersucces op ondernemingsniveau. Degenen bij Odaseva die in het bezit zijn van de CTA-onderscheiding zijn behalve Sovan Bin, master architect Carl Brundage en de VP van Services, Marie Tourne.

Een CTA worden is een lange en uitdagende weg die vijf tot acht jaar ervaring met het Salesforce-platform vereist. Bovendien moeten kandidaten voor een panel van CTA's staan en hun kennis en vaardigheden aantonen met het gebruik van Salesforce voor het oplossen van complexe bedrijfsproblemen en het transformeren van de manier waarop organisaties werken.

Het verkrijgen van CTA-onderscheidingen dient als lidmaatschap van een van de meest elitaire, meest gevraagde groepen systeemarchitecten ter wereld,” aldus Izak Mutlu, huidig lid van het bestuur van Odaseva en de voormalige Vice President van Information and Product Security bij Salesforce.com. “Door het personeel in staat te stellen een dergelijke status te behalen, heeft Odaseva zich werkelijk onderscheiden van hun concurrenten door softwarearchitecten van het hoogste niveau wereldwijd te bieden die de risico's van ondernemingsprestatieproblemen en gegevensverlies aanpakken en elimineren.”

Meer organisaties wenden zich tot cloudplatforms zoals Salesforce voor het oplossen van hun meest dringende bedrijfsproblemen en als zodanig levert Odaseva data governance van ondernemingsklasse aan hun klanten. Het Odaseva-platform levert gegevensbescherming (backup en herstel alsmede archivering en zeer hoge beschikbaarheid) en ondersteunt bij het automatiseren van de meest kritieke aspecten van gegevensprivacy en naleving om te voldoen aan wat vereist is volgens dergelijke stringente wetten, zoals VGA en CCPA.

Omdat organisaties steeds meer gaan rekenen op Salesforce, zal Odaseva doorgaan met zijn missie om klantgegevensbescherming en naleving te verzekeren om bedrijfsgroei mogelijk te maken, terwijl wordt voldaan aan de zich constant ontwikkelende eisen op het gebied van naleving van de privacy van gegevens”, voegde Sovan Bin hieraan toe. “Onze toewijding aan onze klanten en partners is ongeëvenaard en het benadrukken van het bereiken van het hoogste niveau van certificering voor verscheidene van onze mensen is een van de manieren om elke dag buitengewone prestaties te leveren”.

Bezoek voor meer informatie over Odaseva’s data governance platform en de CTA-certificering www.odaseva.com.

Over Odaseva

Voor ondernemingen die Salesforce optimaal benutten als missiekritieke toepassing levert Odaseva data governance van ondernemingsklasse, door het bieden van gegevensbescherming (backup en herstel, archivering governor limits monitoring en zeer hoge beschikbaarheid), naleving voor gegevens voor regelgevingsvereisten zoals AVG en gegevensactiviteiten (Salesforce DX gegevensuitbreidingen). Odaseva werd ontwikkeld voor Salesforce door Salesforce-experts en wordt ondersteund door Salesforce Ventures. Meer dan 10 miljoen gebruikers van Salesforce Enterprise uit brancheleidende bedrijven zoals Schneider Electric, Heineken en Robert Half hebben vertrouwen in het data-governanceplatform van Odaseva.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michele Nachum
10Fold Communications
odaseva@10fold.com
425-698-7477

Contacts

Michele Nachum
10Fold Communications
odaseva@10fold.com
425-698-7477