Lepší alternativa k bankovnictví - ClubSwan.com

Loading media player...

LONDÝN--()--Jednička v poskytování finančních řešení pro členy ClubSwan.com, dále rozšiřuje na klíčových světových trzích svou nabídku moderních alternativ k bankovnictví. Tradiční finanční instituce neustále usilují o poskytování moderních a smysluplných způsobů, jak přinášet jednotlivcům i firemním zákazníkům hodnoty a u digitálních aktiv a kryptoměn se očekává globální rozvoj. Společnost ClubSwan.com pokračuje ve svém rozvoji, aby využila efektivitu a požadavky, které nová aktiva a zákazníci vyžadují a na které nemají tradiční banky žádnou odpověď.

Tato tisková zpráva obsahuje multimédia. Kompletní zprávu si můžete prohlédnout zde: https://www.businesswire.com/news/home/20200127005046/en/

Tradiční banky namísto toho běžně ruší účty, odmítají transakce a poskytují zákazníkům jejich prostředky (pokud vůbec) s velkým zpožděním. Kromě toho neexistovala až do současnosti dostupná spolehlivá řešení, která by zajistila zákazníkům klid jak v oblasti kryptoměn, tak tradičních financí. Lepší alternativa k bankovnictví je teď k dispozici na celém světě — testuje se, ověřuje a vyvíjí pro ty, kteří požadují pokročilá, intuitivní a moderní alternativy k bankovnictví pro světové měny i kryptoměny zároveň.

ClubSwan.com je moderní alternativní řešení bankovnictví dostupné globálně, které spojuje svět kryptoměn s tradičními měnami. S téměř 1 miliardou amerických dolarů aktiv ve formě kryptoměn a běžných (fiat) měn, poskytuje platforma ClubSwan komplexní služby zákazníkům v obou typech financí. Díky globálnímu členství mohou uživatelé bez problémů realizovat transakce, aniž by museli kupovat jakýkoli typ tokenu, který by byl nutný pro využívání. ClubSwan přirozeně spojuje likviditu tradičních měn s kryptosvětem — pro uživatele kryptoměn se v minulosti jednalo o dlouhodobý problém. S jedinečnými službami souvisejícími s životním stylem, jako jsou velkoobchod v oblasti cestování, solidní alternativní bankovní služby, schopnost bez problémů konvertovat kryptoměny na tradiční měny a celá řada benefitů soustředěných na jedné platformě, mění členství v programu ClubSwan svět finančních technologií a průmysl bankovnictví v globálním měřítku.

• Členové dostanou globálně akceptovanou debetní kartu … přijímanou v bankomatech, v obchodech i online. Je doručena prostřednictvím DHL za několik dnů po registraci členství
  • Snadné sledování, kontrola nebo převody různých měn okamžitě nebo téměř okamžitě
  • Využijte výhodu zvýhodněného cestování prostřednictvím asistenčního týmu, který je k dispozici non stop – s výraznými slevami z běžných cen.
  • Začněte realizovat transakce téměř okamžitě po dokončení aktivace členství.

ClubSwan.com vnesl revoluci rovněž do zkušeností nových členů díky digitalizaci procesu KYC (Poznej svého zákazníka). Členský program klade důraz na soulad a uživatelské prostředí, takže se nový zákazník může v pouhých 5 minutách zapojit a okamžitě získat 3 účty v různých měnách (GBP, EUR, USD) a má možnost disponovat až 7 krypto peněženkami (BTCH, BCH, ETH, LTC, a další). Zákazníci mohou posílat prostředky po celém světě prostřednictvím bankovních převodů nebo krypto peněženek.

Členský program společnosti ClubSwan nyní nabízí 40% provize za všechna doporučení. Teď je čas na to vyzkoušet opravdu lepší alternativu k bankovnictví a povznést svůj život.

To inquire or enroll: https://clubswan.com/?rc=JVGOEJ23

Platí určitá omezení, prostudujte si podmínky. Rychlost internetu závisí na vašem poskytovateli připojení.

O společnosti ClubSwan:

ClubSwan je technologická organizace, která v rámci svého členského programu spolupracuje s platformou regulovaných finančních služeb ve Spojeném království. ClubSwan spolupracuje se společností Nvayo Limited, institucí zajišťující regulaci finančních služeb ve Spojeném království (Financial Conduct Authority - FCA), která je oprávněna udržovat bilance v různých měnách, realizovat platby a vydávat platební karty. Společnost Nvayo neposkytuje žádné služby v oblasti kryptoměn. Ve Spojeném království nejsou v současné době tyto služby regulovány FCA ani jiným regulačním orgánem. Je pochopitelné, že ceny nebo hodnoty krypto aktiv mohou kdykoli rapidně růst nebo klesat. Riziko ztrát při nákupu, prodeji, držení nebo investic v oblasti kryptoměn může být značné a můžete přijít o své peníze. Krypto aktiva získaná v souvislosti s transakcemi v kryptoměnách nebudou zabezpečena (podle předpisu o regulaci elektronických peněz ve Spojeném království z roku 2011) ani zahrnuta do kompenzačního schématu finančních služeb. Neprezentujeme žádné informace o vhodnosti transakcí v kryptoměnách. Nejsme schopni garantovat včasnost, přesnost nebo komplexnost jakýchkoli údajů nebo informací použitých v souvislosti s vašimi obchody s kryptoaktivy. ClubSwan nabízí další služby a pomoc prostřednictvím zákaznické podpory a technologické platformy zahrnující transakce a likvidity v digitálních aktivech a měnách.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Glenniss Richards
Email: press@clubswan.com