CrossFit, Inc. op zoek naar de meest fitte vrouw en man in elk land

Tia-Clair Toomey, the three-time Fittest Woman on Earth and 2019 Australia National Champion, walks with her mates and waves to the crowd during the Opening Ceremonies at the CrossFit Games. (Photo: Michael Valentin / Business Wire)

SANTA CRUZ, Californië--()--Aan het einde van de 2020 Reebok CrossFit Games Open in oktober, zal CrossFit, Inc. de meest fitte man en vrouw vinden in elk in aanmerking komend land dat deelneemt aan de wereldwijde CrossFit Open en hen tot nationale kampioenen kronen. Nationale kampioenen kwalificeren zich automatisch voor de 2020 Reebok CrossFit Games, gehouden in augustus in Madison, Wisconsin. Daar krijgen nationale kampioenen de kans om te concurreren met andere Games-atleten voor $ 1,6 miljoen en de titel Fittest on Earth.

Wat zijn de CrossFit Games?

De CrossFit Games zijn een slopende, meerdaagse competitie waarin topsporters van 14 tot 60 jaar en teams uit de hele wereld elkaar beconcurreren in de ultieme fitheidstest. De CrossFit Games zijn de Sport of Fitness, en goed afgeronde atleten trainen om voorbereid te zijn op onbekende events die vlak voor de wedstrijd worden aangekondigd. CrossFit-elementen worden geselecteerd uit gymnastiek, powerlifting, Olympisch gewichtheffen, hardlopen, roeien en nog veel meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Johnathan Haynes
support@crossfitgames.com

Contacts

Johnathan Haynes
support@crossfitgames.com