Keio Plaza Hotel Tokyo houdt cultuurtentoonstelling “Staying Cool in Summer – Japanese Wisdom and Beauty”

The intangible cultural property "nagaitachugata" yukata, the casual kimono, using indigo-dye will be displayed as a part of the cultural exhibition entitled "Staying Cool in Summer - Japanese Wisdom and Beauty". (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, organiseert van 8 augustus (donderdag) tot en met 25 september (woensdag) 2019 een culturele tentoonstelling met de titel “Staying Cool in Summer – Japanese Wisdom and Beauty” om te laten zien hoe Japanners hun wijsheid en esthetische gevoel voor schoonheid gebruiken om koel te blijven tijdens de warme zomermaanden. Sierlijke yukatas (casual kimono’s), waaiers, windgongen, handdoeken, goudviskunst, “Edo Kiriko” geslepen glas en andere voorwerpen die nauw verbonden zijn met de zomer en de natuur, zullen worden tentoongesteld om de zomerse levenswijzen van verschillende periodes in de Japanse geschiedenis te demonstreren.

We zullen het ongrijpbare culturele eigendom “Nagaitachugata” yukatas tonen met behulp van indigokleurstof. Ook onze yukata-ervaringsservice is beschikbaar voor gasten om het hele jaar door te proberen. Yukata kan online worden gereserveerd via de website van het hotel.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp