A Fluke Corporation felvásárolta az ipari berendezések megbízható működésének ellenőrzésére szolgáló műszerek gyártói közt vezetőnek számító PRÜFTECHNIK-et

EVERETT, Washington--()--Az egyik globális vezető tesztelő és mérőműszergyártó, a Fluke Corp. felvásárolta a precíziós tengelybeállító, állapotfigyelő és roncsolásmentes vizsgáló rendszerek piacának egyik vezető cégét, a németországi Ismaning városában működő PRÜFTECHNIK-et.

"A PRÜFTECHNIK Fluke általi akvizíciója egyenes folyománya annak, hogy ügyfeleink egyre nagyobb fontosságot tulajdonítanak a készülékeik és berendezéseik optimális üzemi állapotának fenntartását szolgáló ellenőrző és figyelő rendszereknek" - magyarázta Marc Tremblay, a Fluke Corporation elnöke. "A felvásárolt vállalat segíteni fogja cégünket abban, hogy minél hamarabb biztosíthassuk ipari ügyfeleink számára az általuk igényelt megoldások következő generációját."

Fluke Corporation

A Fluke eszközeire és alkalmazásaira vonatkozó információkért, illetve az Önhöz legközelebbi disztribútor címéért kérjük, lépjen érintkezésbe a Fluke Corporationnel a következő levelezési címen: P.O. Box 9090, Everett, WA USA 98206, hívja a következő telefonszámot: (800) 44-FLUKE (800-443-5853), küldjön fax üzenetet a következő telefonszámra: (425) 446-5116, illetve e-mail üzenetet a következő e-mail címre: fluke-info@fluke.com, vagy látogasson el a Fluke honlapjára a következő internetes címen: http://www.fluke.com.

Amit a Fluke Corporationról tudni kell…

Az 1948-ban alapított Fluke Corporation a professzionális elektronikus tesztelő műszergyártók, illetve mérő- és állapotfigyelő szoftverfejlesztők közt világszerte az egyik vezető vállalatnak számít. A Fluke ügyfelei a kalibrációs eljárásokat kialakító, illetve az ipari, elektromos és elektronikus berendezéseket telepítő, javító és karbantartó technikusok, mérnökök, villanyszerelők, karbantartási vezetők és mérésügyi szakemberek közül kerülnek ki.

Amit a PRÜFTECHNIK-ről tudni kell…

A PRÜFTECHNIK a karbantartási folyamatokhoz használatos technológiákat biztosító globális vezető vállalat, amely tengelybeállításra, rezgésdiagnosztikára, állapotfigyelésre és roncsolásmentes vizsgálatokra szolgáló, rendkívül széles termék- és szolgáltatási palettával, valamint a karbantartási szakemberek igényeinek megfelelően kialakított, egyedi képzési programokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Megoldásainkat világszerte számos gyártó cég alkalmazza bizalommal a forgó alkatrészekkel működő gépek hatékony, állapotspecifikus karbantartásának végzése céljára.

A Fluke a Fluke Corporation bejegyzett védjegye. A jelen sajtóközleményben említett vállalatok és termékek tényleges neve azok birtokosának védjegye. További információkért kérjük, látogasson el a Fluke honlapjára.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Susan Israel
Sr. Communications Manager
(425) 446-6356
susan.israel@fluke.com

Contacts

Susan Israel
Sr. Communications Manager
(425) 446-6356
susan.israel@fluke.com