Visa Verlengt Olympisch Partnershap tot 2032

SAN FRANCISCO--()--Visa Inc. (NYSE: V), sinds lang een wereldwijde sponsor van de Olympische Spelen en aanhanger van de Olympische Beweging, en het Internationaal Olympisch Comité (IOC) kondigden vandaag een verlenging aan van de Olympische Sponsoring van Visa tot 2032. In het kader van de verlenging zal Visa steun blijven verlenen aan het Internationaal Paralympisch Comité (IPC) en de Paralympische Spelen.

Sinds 1986 heeft Visa de nieuwste innovaties op het gebied van betalingen en digitale ervaringen naar de Olympische Spelen gebracht, terwijl het atleten helpt in hun zoektocht naar grootsheid”, aldus Al Kelly, Chief Executive Officer, Visa Inc. “Door onze steun aan de Olympische Beweging en de Olympische Spelen tot 2032 voort te zetten, zorgen we ervoor dat de volgende generatie sporters, fans, kaarthouders en klanten meer uit hun Olympische ervaring kunnen halen en deel kunnen uitmaken van een beweging die ons allen inspireert en verenigt om geweldige dingen te doen.”

IOC-voorzitter Thomas Bach: “We zijn bijzonder blij met deze uitbreiding van ons partnerschap omdat Visa een van de stichtende leden van ons TOP-programma is. Ons partnerschap met Visa toont een gedeelde inzet voor de erfenis van de Olympische Spelen en de wereldwijde Olympische Beweging. Visa is altijd een drijvende kracht geweest achter innovatie op het wereldtoneel. Namens het IOC, het Nationaal Olympisch Comité over de hele wereld en de atleten zelf wil ik Visa en zijn klanten en partners bedanken voor hun inzet tot aan de Olympische Spelen van 2032.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Visa Inc.
Tuesday Uhland
tuhland@visa.com

Contacts

Visa Inc.
Tuesday Uhland
tuhland@visa.com