Andersen Tax & Legal vestigt zich in Ecuador

Profile Cia, Ltda. en FIDESBURó Cia, Ltda. worden Andersen Tax & Legal

SAN FRANCISCO--()--Andersen Global verstevigt zijn groeiende aanwezigheid in Latijns-Amerika met het nieuws dat de Anderson-naam wordt geïntroduceerd in Ecuador, met de onthulling vandaag dat de samenwerkende bedrijven Profile Cia, Ltda. en FIDESBURó Cia, Ltda. van Andersen Global de naam Andersen Tax & Legal aannemen en zullen transformeren om een deelnemend bedrijf te worden van de internationale organisatie.

Profile Cia, Ltda., met het hoofdkantoor in Quito, en FIDESBURó Cia, Ltda. met het hoofdkantoor in Guayaquil, begonnen afgelopen najaar samen te werken met Andersen Global als samenwerkende bedrijven, waardoor de aanwezigheid van Andersen in het land werd geïnitieerd en de weg voor substantiële groei in de regio werd vrijgemaakt.

Beide bedrijven worden in hun markt gerespecteerd als leider in de sector. Profile Cia, Ltda. onder leiding van Mauricio Durango en David Uribe, heeft een 20 jaar lange geschiedenis van specialisatie in binnenlands en internationaal belastingadvies, verrekenprijzen en zakelijke juridische diensten. Onder leiding van de partners Pablo Guevara, Mario Orellana en Alfredo Bustos, biedt FIDESBURó de afgelopen tien jaar belasting- en juridisch advies aan nationale en multinationale bedrijven in een groot aantal sectoren, waaronder de bouw, productie, onroerend goed, scheepvaart, transport en logistiek, alsmede de groot- en detailhandel.

“Als onderdeel van de Andersen Global organisatie, hebben wij een ongelooflijke synergie gevonden tot aan de kernwaarden van ons bedrijf,” zei Profile Cia, Ltda. Partner Mauricio Durango. “Het klopt allemaal voor ons: onze toewijding aan de beste klantenservice, het werven van de beste talenten en de focus op de klantenrelatie.”

“Wij zijn bovenal, als onderdeel van de Andersen Global familie, in staat om onze klanten een naadloze service en het voordeel van expertise van de beste ter wereld te geven,” zei FIDESBURó Cia, Ltda. Partner Pablo Guevara.

Onder de naam Andersen Tax & Legal blijven de bedrijven belasting- en bedrijfsoplossingen bieden aan personen en bedrijven die werkzaam zijn in Ecuador en daarbuiten, inclusief diensten rondom fusies en acquisities, due-diligencebeoordelingen, belastingadvies aan verkopers, verrekenprijzen, vennootschapsbelasting, btw, internationale belasting, grensoverschrijdende fiscale planning, belastinggeschillen en structurering van werknemersvergoedingen.

“Dit zijn toonaangevende bedrijven met een lange en rijke geschiedenis van belasting- en juridische expertise in Ecuador,” zei Mark Vorsatz, voorzitter en CEO van Andersen Tax LLC. “We breiden ons uit om tegemoet te komen aan de groeiende belasting- en juridische behoeften van onze klant, maar we blijven consistent werken met de beste en gelijkgestemde bedrijven die onze kernwaarden delen. We willen alleen het beste van het beste geven.”

De introductie van de Anderson-naam in Ecuador volgt op de gigantische uitbreiding van de organisatie in Latijns-Amerika in de afgelopen vier jaar, waarbij ook bedrijven werden toegevoegd in Brazilië, Mexico, Guatemala, Chili en Uruguay, alsmede samenwerkende bedrijven in Argentinië en Peru, allemaal sinds 2013.

Het wereldwijde bedrijf heeft ook zijn aanwezigheid in de rest van de wereld uitgebreid. In 2017 voegde Andersen Global 33 kantoren op vijf continenten toe, met als resultaat een toename van veertig procent in het aantal kantoren dat wereldwijd aan het merk gebonden zijn.

Andersen Global is een internationale associatie van juridisch afzonderlijke, onafhankelijke firma’s met belasting- en wetgevingsprofessionals over de hele wereld. Andersen Global, opgericht in 2013 door het aangesloten Amerikaanse bedrijf Andersen Tax LLC, heeft nu wereldwijd meer dan 3000 professionals en heeft een aanwezigheid in meer dan 107 locaties via aangesloten kantoren en samenwerkende bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742

Contacts

Andersen Tax
Shereen Ameri, 650-289-5742