Maak kennis met Gloo, het elegante draadloze oplaadstation dat ontworpen is om het pronkstuk van uw kamer te zijn

Deze crowdfunding campagne gebruikt augmented reality om je te laten zien hoe opmerkelijk het product eruit zal zien in uw eigen huis

Mini & Regular Gloo Wireless Charging Bottle (Photo: Deconnect)

MIAMI--()--Na een recordbrekend succes op crowdfunding platforms, met $8 miljoen opgehaald in 2017 voor een zusterproduct, zal smart home merk Deconnect opnieuw gebruik maken van Kickstarter om Gloo te lanceren - een elegant, draadloos oplaadstation dat ook dienst doet als een omgevingslicht. Om de betrokkenheid van Deconnect's team te benadrukken, zal Gloo het eerste crowdfundingproject zijn dat u in staat stelt om precies te bekijken hoe verschillende versies van het product er in uw eigen huis uit zullen zien, via een unieke Augmented Reality-functie binnen de begeleidende Deconnect app.

In tegenstelling tot bestaande draadloze oplaadstations, zal Gloo - beschikbaar in twee maten, Mini en Regular en met vijf afwerkingen - naadloos aansluiten in allerlei ruimtes dankzij zijn elegante flessenvorm, zijn draadloze ontwerp en zijn eigen draadloze oplaadtechnologie. Met een batterij van 20.000 mAh kan Gloo Regular tot acht uur aan smartphonevoeding leveren, zowel draadloos als door middel van USB. En er is meer: Gloo kan ook gebruikt worden als omgevingslicht, bestuurd door een mobiele app om elke soort atmosfeer te creƫren die u wilt. En voor de mensen die niet meer aan voorbijgangers willen vragen om een groepsfoto te maken, kan Gloo Regular ook panoramafoto's en video's maken door zijn hoge resolutie Gloo 360 Cam.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Deconnect
Annabel Corlay
a.corlay@deconnect.com

Contacts

Deconnect
Annabel Corlay
a.corlay@deconnect.com