Zestien zorggroepen leggen belangrijke verplichtingen vast op de tweede jaarlijkse veiligheidsrally voor patiënten in Taiwan

More than 150 attendees, including hospital executives and staff, attended this year's 2nd Annual Patient Safety Rally in Taiwan (Photo: Business Wire)

TAICHUNG, Taiwan--()--De Patient Safety Movement Foundation (PSMF) sloot zich aan bij de Taiwan Patient Safety Culture Club (TPSCC) op de tweede jaarlijkse Patient Safety Rally, georganiseerd door de TPSCC in Taichung, Taiwan op 21 april 2018. Zestien zorggroepen, inclusief veertien ziekenhuizen, wijden zich aan het implementeren van de bewijs-gebaseerde Actionable Patient Safety Solutions (APSS) van de PSMF, waarvan is bewezen dat ze de kwaliteit van de gezondheidszorg verbeteren en vermijdbare schade en sterfgevallen in ziekenhuizen elimineren.

“Ik heb eerder gezegd dat we niet moeten hopen voor nul vermijdbare sterfgevallen onder patiënten, maar we moeten wel plannen voor nul. We zijn blij onder de leiderschap van dr. Mingi Chan Liao M.D., PhD en de Taiwan Patient Safety Culture Club, die Taiwanese ziekenhuizen hebben verenigd om te handelen namens patiënten. Alleen maar door middel van actie kunnen we vermijdbare schade elimineren uit ziekenhuizen,” legt Joe Kiani, oprichter en voorzitter van de Patient Safety Movement, uit.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, 949-351-2858
Public Relations Manager
tanya.lyon@patientsafetymovement.org

Contacts

Patient Safety Movement Foundation
Tanya Lyon, 949-351-2858
Public Relations Manager
tanya.lyon@patientsafetymovement.org