Virtuele assistentietechnologie van Sestek draagt bij aan Asista, de eerste Smart Home Assistant in Turkije

Sestek’s samenwerking met Arçelik is de eerste van vele dergelijke projecten, omdat de innovaties van het bedrijf het slimme applicatielandschap van Turkije uitbreidt

ISTANBUL--()--De technologie van Sestek heeft in belangrijke mate bijgedragen aan Asista, de eerste virtuele thuisassistent die de Turkse markt betreedt. Het is geïntroduceerd en ontworpen door Arçelik – het toonaangevende bedrijf voor elektronische apparaten in Turkije dat als derde gerangschikt is in Europa en wereldwijd bekend is door zijn merken Grundig en Beko. Asista integreert volledig de Virtual Assistant-innovaties van Sestek. Het apparaat is gestroomlijnd, handsfree en permanent beschikbaar om het dagelijks levens van zijn gebruikers makkelijker te maken.

Integratie van geavanceerde natuurlijke taalverwerkingstechnologie
Dankzij de Natural Language Processing-technologie van Sestek begrijpt Asista spraakpatronen en reageert snel op spraakopdrachten. Daarmee onderscheidt het apparaat zich van eenvoudigere opties die beschikbaar zijn en maakt het mogelijk om diverse genuanceerde taken uit te voeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sestek
Hilal Bakanay
hilal.bakanay@sestek.com

Contacts

Sestek
Hilal Bakanay
hilal.bakanay@sestek.com