Yokogawa brengt softwarepakket Operations Management uit

-- Optimaliseert de distributieketen en bedrijfsactiviteiten door fabriekspersoneel efficiënter te laten werken --

Operations Management, an operational risk management technology for Operational Excellence Transformation (Graphic: Yokogawa Electric Corporation)

ORLANDO, Fla.--()--Yokogawa Electric Corporation (TOKYO:6841) kondigt op 14 februari aan Operations Management te introduceren, een softwarepakket dat gegevens over de prestaties van fabriekspersoneel vastlegt en beheert. Yokogawa heeft dit systeem ontwikkeld in het kader van zijn Operational Excellence Transformation (een transformatie van klanten voor operational excellence). Het programma biedt uitgebreide oplossingen en services die leiden tot optimalisering van de distributieketen en bedrijfsactiviteiten.

De software Operations Management ondersteunt fabrieken en bedrijfsleiders met informatie over ongewone gebeurtenissen, voortgang van het werk en de operationele workflows. Door deze informatie te digitaliseren en te standaardiseren, helpt de software fabriekspersoneel hun werk correct, veilig en efficiënt uit te voeren, waarmee ze de waarde van hun bedrijf verhogen. We streven ernaar in juni een mobiele versie van deze software uit te geven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yokogawa Electric Corporation
Public Relations
Integrated Communications Center
Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com

Contacts

Yokogawa Electric Corporation
Public Relations
Integrated Communications Center
Yokogawa-pr@cs.jp.yokogawa.com