Smartfren Selecteert SON en prestatiebeheer van P.I. Works voor landelijke installatie

ISTANBUL--()--P.I. Works, de toonaangevende provider van systemen voor planning, beheer en optimalisatie van mobiele netwerken, blijft zijn internationale klantenkring uitbreiden. Smartfren, een prominente telecomprovider met LTE-Advanced in Indonesiƫ, selecteert P.I. Works als exclusieve leverancier van het uSON-systeem, dat een bewezen staat van dienst heeft. Volgens een van de afspraken in het contract gebruikt Smartfren binnen zijn gehele netwerk de gecentraliseerde producten voor SON en prestatiebeheer van uSON.

Christian Daigneault, CTO van Smartfren, zei: "Het is de ambitie ons LTE-Advanced-netwerk uit te breiden en het groeiende aantaal abonnees van Smartfren een hoogwaardige ervaring te bieden. We beschouwen P.I. Works daarbij als een strategische partner voor de lange termijn." Hij voegde eraan toe: "Na een periode vol grondige analyse en evaluatie kozen we P.I. Works, vanwege de goede referenties en bewezen capaciteiten over de hele wereld."

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
P.I. Works
Melih Murat
marketing@piworks.net

Contacts

Media:
P.I. Works
Melih Murat
marketing@piworks.net