Tan Delta: nieuwe kit voor het monitoren van het oliepeil van gasmotoren vermindert de dagelijkse bedrijfskosten, verbetert de efficiëntie van het materieel en verlengt de levensduur van de apparatuur.

Gas Engine Oil Condition Monitoring (Photo: Business Wire)

SHEFFIELD, Engeland--()--De nieuwe kit van Tan Delta Systems om het oliepeil van gasmotoren te monitoren kan snel en gemakkelijk op elke gasmotor worden gemonteerd. Zo wordt het mogelijk de olie continu in realtime te bewaken en volgen. Dat spaart kosten omdat aanzienlijk minder onderhoud nodig is. Daarnaast verhoogt het de efficiëntie van de apparatuur en wordt de levensduur van de apparatuur verlengd. Gebruikers kunnen verwachten dat hun investering binnen vier maanden wordt terugverdiend en profiteren daarna ook nog vele jaren van financiële en operationele voordelen.

De set bevat alles wat nodig is voor een snelle en gemakkelijke installatie op elke gasmotor, operatief in elke omgeving. Er zijn geen dure testen meer nodig en de dagelijkse bedrijfskosten worden verlaagd doordat onderhoudsschema’s geoptimaliseerd worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Tan Delta
Chris Greenwood
+44 (0) 845 094 8710
info@tandeltasystems.com

Contacts

Tan Delta
Chris Greenwood
+44 (0) 845 094 8710
info@tandeltasystems.com