A Madison Realty Capital 270,0 millió USA dollárnyi építési hitelt nyújt a régi bushwicki Rheingold Sörfőzde területén megépítésre kerülő vegyes felhasználású ingatlan fejlesztésére irányuló projekt céljára

NEW YORK--()--Az intézményi befektetők által támogatott ingatlanbefektető cég, a Madison Realty Capital ("MRC"), amely elsősorban ingatlanokba és hitelpapírokba fektet be a közepes méretű vállalatok piacán, 270,0 millió USA dollárnyi építési hitelt nyújt egy. a Brooklyn Buswick negyedében található régi Rheingold Sörfőzde területén megvalósuló jelentős ingatlanfejlesztési projekt céljára. Az All Year Management, amely az MRC által finanszírozott számos korábbi projekt során többször is hitelfelvevő partnere volt a cégnek, két külön épületet épít fel, amelyeknek alapterülete összesen mintegy 93000 négyzetméter, és 911 lakóegységet, összesen mintegy 2000 négyzetméter alapterületű kereskedelmi egységet és 533 parkolóhelyet foglalnak magukba.

Az MRC, amely korábban áthidaló kölcsönt nyújtott a terület megvásárlása és előzetes fejlesztése céljára, a jelenlegi hitellel az építés teljes finanszírozási igényét fedezni fogja. A fejlesztő rendelkezik az összes szükséges hatósági jóváhagyással a NYC Építésügyi Minisztériumtól (NYC Department of Buildings) és a NYC Épületfenntartási és -fejlesztési hatóságtól (NYC Housing Preservation & Development), és az építkezés már jó ideje megkezdődött.

"Ez az ügylet nagyszerű lehetőség az MRC számára. Jól ismerjük a hitelfelvevőt, hiszen több projektjét is finanszíroztuk korábban, és a Bushwick negyedről is sokat tudunk a környéken megvalósított korábbi befektetéseink révén" - fejtette ki Josh Zegen, az MRC társalapítója és ügyvezető tulajdonosa. "Az építési engedélyeket már kiadták az illetékes hatóságok, az építkezés egy ideje megkezdődött, és a hitelfelvevő jelentős tőkét fektetett a fejlesztési projektbe. Úgy hisszük, hogy ez a fontos, közismert projekt sikeresen meg fog valósulni, és nagy örömünkre szolgál, hogy kulcsfontosságú szerepet játszhatunk benne az építési hitel biztosítása révén."

A két épület a Melrose utca 123. és a Noll utca 54. szám alatti bushwicki ingatlanon emelkedik majd, melyek a korábbi Rheingold Sörfőzde területén találhatók. A Noll utca 54. alatti épületnek már megépült a legfelső szintje, szinte az összes ablak a helyén van, és folyik az acélszerkezet kialakítása.

A Melrose utca 123. alatti épület alapjait is lerakták már, és most az alsóbb szintek betonozásán dolgoznak. Az ingatlanfejlesztés 421a adókedvezményben részesül és így a lakóegységek ára is megengedhető.

Amit a Madison Realty Capital-ról (MRC) tudni kell…

Az MRC egy New York-i székhelyű ingatlanbefektető cég, amely a középméretű vállalatok piacán ingatlanok és hitelek felvásárlásába fekteti eszközeit. A 2004-ben alapított MRC ez idáig mintegy 6 milliárd USA dollár értékben kötött ügyleteket a társasház-, kereskedelmi, iroda-, ipari és szállodaingatlan szektorban.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20170713005954/en/

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Contacts

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Great Ink Communications: 212-741-2977
Tom Nolan - tom@greatink.com
vagy
Eric Waters - eric.waters@greatink.com

Contacts

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Great Ink Communications: 212-741-2977
Tom Nolan - tom@greatink.com
vagy
Eric Waters - eric.waters@greatink.com