EUSA Pharma krijgt positief oordeel van CHMP voor tivozanib als eerstelijnsbehandeling van gevorderde niercelkanker in Europese Unie

HEMEL HEMPSTEAD, Engeland--()--EUSA Pharma (EUSA), een specialistisch farmaceutisch bedrijf met focus op oncologie en ondersteunende oncologische zorg, heeft vandaag bekendgemaakt dat de Commissie voor geneesmiddelen voor menselijk gebruik (CHMP) van het Europees Geneesmiddelenbureau positief heeft geoordeeld over een vergunning tot het in handel brengen van FOTIVDA (tivozanib) als medicijn voor de zorg voor volwassen patiënten met niercelkanker in de Europese Unie, Noorwegen en IJsland. Wanneer het geneesmiddel wordt goedgekeurd, krijgt het een indicatie voor de eerstelijnsbehandeling van volwassenen met gevorderde niercelkanker en volwassenen die niet reageren op VEGFR- of mTOR-remmers bij wie één jaar na behandeling met cytokine niercelkanker nog progressie maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

EUSA Pharma
Lee Morley
Chief Executive
Tel +44 (0) 330 5001140

Contacts

EUSA Pharma
Lee Morley
Chief Executive
Tel +44 (0) 330 5001140