Gouden rating voor excellent onderwijs aan de Universiteit van Portsmouth

LONDEN--()--De Universiteit van Portsmouth heeft een ‘Gouden’ rating behaald in het Teaching Excellence Framework, de eerste toetsing van excellentie in het hoger onderwijs door de Britse overheid.

De Universiteit van Portsmouth is een van de slechts vier universiteiten in het zuidoosten van het Verenigd Koninkrijk die goud hebben behaald, samen met de universiteiten van Kent, Oxford en Surrey.

Dit resultaat schaart de universiteit bij de bovenste twintig procent van de 299 instellingen voor hoger onderwijs uit het Verenigd Koninkrijk die hebben deelgenomen aan het Teaching Excellence Framework.

De onafhankelijke jury van experts oordeelde dat de Universiteit van Portsmouth “zijn studenten consistent uitmuntende lessen, leermogelijkheden en resultaten biedt. Het is van de hoogste kwaliteit die men in het Verenigd Koninkrijk aantreft.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

University of Portsmouth
Media:
Kate Daniell
kate.daniell@port.ac.uk
023 9284 3743
of
Sophie Hall
sophie.hall@port.ac.uk
023 9284 5350

Contacts

University of Portsmouth
Media:
Kate Daniell
kate.daniell@port.ac.uk
023 9284 3743
of
Sophie Hall
sophie.hall@port.ac.uk
023 9284 5350