Společnost Dimension Data zahajuje služby pro řízení životního cyklu koncových zařízení

Poskytovatel globálních řešení a služeb IT napomáhá organizacím urychlit převzetí podnikové mobility prostřednictvím specializovaných postupů a služeb společnosti Apple k řízení mobility pro iOS

"Our clients need a strategic approach to mobility that merges the world’s best user experience through Apple devices with full enterprise capabilities" Joe Manuele, Dimension Data Group Executive - CX and Collaboration (Photo: Dimension Data)

LONDÝN a NEW YORK--()--Společnost Dimension Data dnes zahájila soubor služeb k řízení životního cyklu koncových zařízení a dále specializovaných postupů společnosti Apple na podporu mobilní praktické činnosti společností kdekoliv a kdykoliv, které jsou určeny pro aplikace, hlasový přenos a spolupráci na zařízeních se systémem iOS.

Využitím globální stopy společnosti Dimension Data nové služby zjednodušují bezpečné nasazení a správu zařízení se systémem iOS po celém světě, takže uživatelé se mohou hladce připojit k podnikovým aplikacím a datům přes zařízení Mac, iPad, iPhone a hodinky Apple Watch. Nabízené produkty jsou zaměřeny na konfiguraci, řízení, podporu a bezpečnost a budou zahrnovat podporu špičkové úrovně od instalace po celou dobu životnosti výrobku, což umožňuje společnostem splnění požadavků na dodržování souladu s předpisy.

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Dimension Data Holdings plc
Hilary King, tel: +2782 414 9623