Hytera lanceert convergentiesysteem LTE-PMR op CCW2017

Hytera Global Summit 2017 (Graphic: Business Wire)

SHENZHEN, China--()--Hytera, een wereldwijd toonaangevende aanbieder en vernieuwer van professionele mobiele radiocommunicatie, lanceert zijn langverwachte, innovatieve convergentiesysteem voor LTE en PMR op Critical Communications World (CCW) 2017, dat van 16 tot 18 mei plaatsvindt in de Asia World Expo van Hongkong. Het convergentiesysteem van Hytera bestaat uit baanbrekende infrastructuur voor Advanced Radio met multimode voor convergentie van narrowband en broadband en bijbehorend managementsoftware.

“Dit wordt een nieuwe mijlpaal voor Hytera en professionele mobiele radio. Hytera biedt wederom een geheel eigen oplossing en presenteert een helder traject voor het gebruik van breedbandtechnologieën die rijk aan functies zijn. Tegelijkertijd ligt de nadruk op onvervangbare spraakdiensten die toegankelijk zijn dankzij narrowbandtechnologieën als TETRA, DMR en PDT”, zei Yelin Jiang, vicepresident van Hytera.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Hytera Communications Corporation Limited
Media Enquiry
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
www.hytera.com

Contacts

Hytera Communications Corporation Limited
Media Enquiry
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
www.hytera.com