Philips SpeechAir smart dicteerapparaat bekroond wegens uitzonderlijke geluidskwaliteit en innovatief ontwerp

Eerste plaats versterkt de positie van Philips als wereldwijde leider op dicteergebied

Philips SpeechAir smart voice recorder (Photo: Business Wire)

WENEN & BRUSSEL--()--het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat heeft de hoogste score voor opnamenauwkeurigheid gekregen van Nuance Communications. De nieuwe professionele recorder heeft dit jaar ook de Red Dot Design Award gewonnen dankzij het innovatieve ontwerp.

Philips recorders leveren een uitstekende geluidskwaliteit

Nuance voert regelmatig opnamenauwkeurigheidsbeoordelingen uit waarbij de prestaties van verschillende dicteerapparaten en hun geschiktheid voor spraakherkenning worden getest. Het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat heeft de maximale zes ‘vlammen’ gekregen van de spraakherkenningsexperts.

“De Philips SpeechAir heeft drie geweldige, hoogwaardige microfoons voor de meest nauwkeurige transcriptieresultaten”, aldus Dr. Thomas Brauner, CEO van Speech Processing Solutions. Het gebruiksvriendelijke Philips SpeechAir smart dicteerapparaat is voorzien van een professionele schuifregelaar, krachtige accu, wifi-verbinding en een geïntegreerde camera voor het bijvoegen van foto's aan opnames. Dr. Brauner vervolgt: “SpeechAir is de ontbrekende schakel tussen smartphones en dicteerrecorders. Echt het beste van twee werelden.”

SpeechAir winnaar van de Red Dot Design Award 2016

Philips SpeechAir is ook bekroond met de Red Dot Product Design Award 2016 voor het uitzonderlijk ergonomische ontwerp. De Red Dot Design Award is een van 's werelds meest gewilde ontwerpkwaliteitsprijzen. In 2015 dongen zo'n 17.000 inzendingen mee naar de Award. Het SpeechAir smart dicteerapparaat is ontworpen om perfect in de hand te liggen en comfortabel in gebruik te zijn, zelfs bij langere opnameperiodes.

Eenvoudig te integreren in bestaande IT-systemen

De voicerecorder kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande IT-systemen, of het nu gaat om ziekenhuizen of advocatenkantoren. Ingo Bischof, CEO van IVAM, een toonaangevende assetbeheer- en onroerendgoedfirma in Oostenrijk legt uit: “Philips SpeechAir zet je stem probleemloos om in tekst. We hebben het in onze workflow geïntegreerd en heeft ons aanzienlijk geholpen om ons creatieproces voor documenten te automatiseren. We gebruiken de apparaten in combinatie met de Philips SpeechLive spraakherkenningsservice om onze opnames automatisch naar geschreven documenten om te zetten.”

Ga voor een gratis proefperiode voor Philips SpeechLive van 30 dagen naar: www.speechlive.com

Ga voor meer informatie over het Philips SpeechAir smart dicteerapparaat naar: www.speechair.com

Over Speech Processing Solutions

Speech Processing Solutions is de wereldleider in professioneel dicteren. Opgericht in 1954 in Oostenrijk als een deel van Philips, is de firma al 60 jaar de drijvende kracht achter innovaties op het gebied van spraak-naar-tekst oplossingen. Door steeds te streven naar uitmuntendheid en de nadruk te leggen op uitstekende kwaliteit, heeft de firma baanbrekende producten ontworpen zoals de Philips Pocket Memo voice recorder, de Philips SpeechMike Premium dicteermicrofoon en de Philips SpeechExec dictation recorder app voor smartphones. De meest recente innovatie, Philips SpeechLive, maakt dicteren sneller en praktischer dan ooit door de beveiligde dicteerworkflow naar de cloud te brengen en een naadloze spraak-naar-tekst oplossing toe te voegen met de nieuwe Philips SpeechScribe service. Dankzij oplossingen die perfect zijn aangepast aan de individuele behoeften per sector, kunnen professionals besparen op tijd en middelen en daardoor zo efficiënt mogelijk werken.

U kunt Speech Processing Solutions vinden op:

Facebook: http://www.facebook.com/philipsvoicetracer

Twitter @speech_com: http://www.twitter.com/speech_com

YouTube: http://www.youtube.com/philipsdictation

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/speech-processing-solutions

Contacts

Speech Processing Solutions
Hilde Put, +32 (0)2 525 72 99
hilde.put@speech.com
www.philips.com/dictation
of
NewsEngine PR
Kim Heylen, +32 (0)3 260 96 42
kim.heylen@newsenginepr.com

Contacts

Speech Processing Solutions
Hilde Put, +32 (0)2 525 72 99
hilde.put@speech.com
www.philips.com/dictation
of
NewsEngine PR
Kim Heylen, +32 (0)3 260 96 42
kim.heylen@newsenginepr.com