Enevate en Sonim kondigen niet strategische samenwerking aan

Sonim's ultra-rugged smartphones are specifically built for users who work in extreme environments. Sonim smartphones are fully water and dust proof and resistant to drops onto concrete from two meters. (Photo: Business Wire)

IRVINE, Calif. & SAN MATEO, Calif.--()--Enevate Corporation, technologisch toonaangevend in lithium-ion-accu's (Li-ion-accu's), en Sonim, leider in zeer robuuste smartphones, gaan samenwerken. De bedrijven gebruiken de innovatieve silicium Li-on-accu's van Enevate in Sonims ultrarobuuste smartphones voor verkoop in de Verenigde Staten, Canada en andere delen van de wereld. De accu's steunen op de technologie HD-Energy. De samenwerking zorgt voor verlengde accuduur, ultrasnel opladen en grotere accucapaciteiten in de zelfde vormfactor van de huidige en toekomstige smartphones van Sonim.

Sonim biedt ultraduurzame en zeer bruikbare smartphones met ongeƫvenaarde accuduur, sterke audio en verbeterde zichtbaarheid in direct zonlicht. Deze smartphones zijn speciaal gemaakt voor gebruikers die in extreme omstandigheden in werken, zoals werknemers van defensie of industriƫle FORTUNE 1000-bedrijven in de bouw, transport en productie. Naast het gebruiksgemak in extreme omstandigheden, zijn smartphones van Sonim volledig water- en stofbestendig. Bovendien zijn ze bestand tegen een val op beton van een hoogte van twee meter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Enevate Corporation
Amanda Smith, +1 480-568-7993
asmith@enevate.com
of
voor Sonim Technologies
Sue Huss, +1 619-379-4396
sue@pureworkpr.com

Contacts

Enevate Corporation
Amanda Smith, +1 480-568-7993
asmith@enevate.com
of
voor Sonim Technologies
Sue Huss, +1 619-379-4396
sue@pureworkpr.com