3G Licensing S.A. lanceert 3G-licenseringsprogramma

LUXEMBOURG--()--3G Licensing S.A. heeft vandaag de lancering aangekondigd van een licentie programma voor essentiële patenten voor de 3G-standaard en relateerde technischespecificaties.

De patenten die 3G Licensing nu in licentie aanbiedt bestrijken technologieën voor een wijd pakket aan mobiele communicatieapparaten en -diensten (“3G technology” or “3G”). In het bijzonder worden de patenten als essentieel gezien voor UMTS, de derde generatie mobiele communicatie technologie standaard en ook voor de daarvan afgeleide standaarden WCDMA, ARIB STD-T63, TD-SCDMA, FOMA, HSPA, HSPA+, HSUPA en HSDPA.

3G Licensing S.A. wil gebuik van deze gepateneerde technologie mogelijk maken onder FRAND voorwaarden.

"Communicatie is een van de onderscheidende eigenschappen van onze maatschappij geworden", merkte Thomas Hartmann op, directeur bij 3G Licensing S.A. “Er is een lange weg afgelegd van de eerste draadloze verbinding, tot de hedendaagse beschikbaarheid van data, waar 3G aan ten grondslag ligt. Deze vooruitgang is enkel mogelijk door de inzichten en moeite van uitvinders die een gepaste compensatie verdienen, zodat we innovatie in stand bllijven houden.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contacts
Veronica Pugi
Tel: +352 27 85 701
pr@3G-licensing.com

Contacts

Media Contacts
Veronica Pugi
Tel: +352 27 85 701
pr@3G-licensing.com