Korting tot 50% op advertentiemateriaal bij print24.com!

Online printbedrijf voert permanente prijsverlaging door

RADEBEUL, Duitsland--()--Klanten van het online printbedrijf UNITEDPRINT SE en zijn welbekende vlaggenschip print24.com, kunnen nu geld besparen bij de aankoop van hoogwaardige advertentiematerialen. Prijzen voor producten als roll-up banners/displays, beachflags, borden/plaatwerk en beursbalies zijn met wel 50% verlaagd!

Ali Jason Bazooband, Managing Director Marketing van print24.com merkt op: “Vorig jaar hebben we voor het eerst advertentiemateriaal opgenomen in ons productassortiment. We zijn aangenaam verrast door de enorme respons die we hebben gehad. Dankzij de grote hoeveelheid orders, waren we in staat onze processen al binnen enkele maanden te optimaliseren. Hierdoor konden we onze levertijden verkorten en een prijsverlaging doorvoeren van tot wel 50%. Onze klanten kunnen met onmiddellijke ingang hiervan profiteren.”

print24.com biedt een uitgebreid assortiment aan advertentiematerialen voor presentaties tijdens handelsbeurzen, exposities en evenementen, maar ook voor verkoopzones en voetgangersgebieden. Ook voor afdrukken op XXL-formaat kunnen klanten rekenen op de gebruikelijke uitmuntende service van print24.

print24.com is een merk van UNITEDPRINT SE. UNITEDPRINT SE met zijn merknamen print24, Easyprint, unitedprint, firstprint, getprint en printwhat is een van de toonaangevende bedrijven op het gebied van online printing ter wereld. Het bedrijf voorziet zijn klanten van klassieke printproducten als folders, posters, ansichtkaarten, visitekaartjes en briefpapier, maar ook hoogwaardige producten als drukken op textiel, foto's afdrukken, drukken op grote formaten en menukaarten. Meer dan 700 werknemers werken dag en nacht met de allernieuwste technologie in een productieruimte van meer dan 10.000 m². Het bedrijf heeft vestigingen in 26 landen – België, Brazilië, Canada, China, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slovenië, Slowakije, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Zweden en Zwitserland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com

Contacts

unitedprint.com SE
Maria Lehmann
0049 (0)351 / 27225388
presse@unitedprint.com