Největší světová MPT síť se digitalizuje ve spolupráci se společností Hytera

Šen-čen (Čína)--()--Hytera Communications, přední světový poskytovatel řešení v odvětví profesionální mobilní rádiové komunikace, získala zakázku na modernizaci a přetvoření stávající analogové rádiové hromadné sítě na digitální mobilní rádiovou síť pro společnost Altech Fleetcall, divizi Altech Radio Holdings (ARH) a součást Altron TMT Group.

Altech Fleetcall je jedinou společností vlastnící národní rádiovou hromadnou komunikační síť v Jižní Africe, která je pravděpodobně největší aktivní sítí MPT1327 na světě. Systém digitálního mobilního rádia společnosti Hytera je velmi pokročilé hromadné řešení ETSI podle standardu Tier 3. Poskytne národní síti komplexní vylepšení, včetně vyšší rychlosti přenosu dat, sledování GPS, flexibilního dispečinku, víceúrovňového monitorování, větší kapacity pro účastníky a křišťálově čistou kvalitu zvuku.

"Zkoumali jsme několik možností, jak aktualizovat převládající analogovou síť na digitální řešení, které poskytne našim stávajícím i potenciálním zákazníkům významné výhody digitální rozhlasové techniky," řekl Brett Nash, generální ředitel Altech Radio Holdings.

"Hyteru jsme vybrali na základě průzkumu pověsti společnosti v oblasti výzkumu a vývoje, kvality jejích výrobků a vzájemně prospěšných vztahů, které naše dvě společnosti udržují od roku 2007," říká Brett Nash.

Potenciál modernizace sítě v Jižní Africe roste, říká Nash. "Pokud účastník potvrdí zájem, síť by mohla na národní úrovni potenciálně vzrůst na 250 uzlů. Tyto uzly by byly nasazeny během několika fází, a to podle očekávání nejvyššího přínosu pro společnost."

O společnosti Hytera

Hytera byla založena v roce 1993 ve městě Šen-čen v Číně. Stala se klíčovým hráčem v odvětví PMR komunikace. Má velkou klientskou základnu pokrývající více než 80 zemí a oblastí po celém světě. Hytera se aktivně podílí na vývoji globálních standardů PMR, a je jedním z mála poskytovatelů radiokomunikací, kteří působí ve všech třech hlavních digitálních normách, a to TETRA, DMR a PDT.

O společnosti Altech Fleetcall

Altech Fleetcall je jednou ze tří obchodních jednotek společnosti Altech Radio Holdings, jedné z provozních společností skupiny Altron TMT Group. Skupina Altron TMT Group je součástí Altron Group, a vznikla sloučením firem Altech a Bytes. Altron TMT je největší soukromě vlastněný konvergovaný poskytovatel řešení v Africe, který nabízí zákazníkům produkty s přidanou hodnotou, specializované služby, podporu a řešení prostřednictvím sbližování telekomunikací, multimédií a IT (TMT).

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

Hytera Communication Corp., Ltd.
Dotazy médií
Johnny Jian, +86 755 26972999
johnny.jian@hytera.com
Chloe Hong, +86 755 26972999
chloe.hong@hytera.com

Hytera Communication Corp., Ltd.
Dotazy médií
Johnny Jian, +86 755 26972999