Fektessen többet a japán okos/megújuló energiaszektorba a 2014-ben Oszakában megrendezésre kerülő World Smart Energy Week Osaka 2014 elnevezésű kiállításon

Scene from World Smart Energy Week Osaka 2013 (Photo: Business Wire)

INT'L SMART GRID EXPO OSAKA
BATTERY OSAKA
World Smart Energy Week Osaka 2014
PV SYSTEM EXPO OSAKA
PV EXPO OSAKA

TOKIÓ--()--A Reed Exhibitions Japan 2014. szeptember 3-a és 5-e közt rendezi meg a tokiói World Smart Energy Week http://www.wsew.jp/en/ (Nemzetközi Okos Energia Hét) 2014. évi oszakai testvérkiállítását a nemzetközi kiállítóközpont, az INTEX OSAKA területén.

A 4 szakvásárból - PV EXPO OSAKA http://www.pvexpo-kansai.jp/en/, PV SYSTEM EXPO OSAKA http://www.pvs-kansai.jp/en/, BATTERY OSAKA http://www.battery-kansai.jp/en/ és INT'L SMART GRID EXPO OSAKA http://www.smartgrid-kansai.jp/en/ - álló rendezvényen lehetőség nyílik üzletkötésre, és az érdeklődők találkozhatnak az ágazat legjobb, főként Japán nyugati régióiból érkező szakembereivel.

A kiállítás rendezői idén 200 kiállítóra és mintegy 20000 szakmabeli látogatóra számítanak. Az előrejelzések szerint a kiállítás összterülete és ezen belül a tengerentúlról érkező kiállítók által elfoglalt terület egyaránt a tavalyi kétszerese lesz.

A napelem (PV) ágazatból jelen lesz a YINGLI GREEN ENERGY, a JINKO SOLAR, a CANADIAN SOLAR, a SOLAR WORLD, a ZHONGLI TALESUN SOLAR, a ZNSHINE PV-TECH, a KOREA TELECOM stb., valamint számos egyéb, napelemes rendszerek telepítésével/integrálásával, rendszeralkotórészek, tartószerkezetek és a napelemgyártáshoz használt különféle anyagok előállításával foglalkozó cég.

A BATTERY OSAKA és az INT'L SMART GRID EXPO OSAKA legjelentősebb kiállítói a következők lesznek: OSAKA GAS, FUJI ELECTRIC, TABUCHI, DENSO, NIHON GAISHI, FURUKAWA, TOYO TECHNICA, NAG SYSTEM, stb.

A kiállítás 3 vitaindító előadással kezdődik, amelyeknek témája a napelem szektor, az újratölthető elemeket gyártó, illetve az okos hálózatokkal foglalkozó cégek jelenlegi helyzete és jövőbeli kilátásai. Az előadásokat a YINGLI GREEN ENERGY, a SOLAR FRONTIER, az NTT FACILITIES, a HITACHI CHEMICAL, a NGK INSULATORS, a NIPPON CHEMI-CON, a HITACHI CHEMICAL, a TOSHIBA, az IBM JAPAN és a KANSAI ELECTRIC POWER szakemberei tartják. A továbbiakban sor kerül néhány különleges előadásra is a japán villamosenergia ágazat liberalizációjáról és az okos energia ágazatba tartozó vállalkozások üzleti lehetőségeiről.

A kiállítás igazgatója, Yoichiro Ayabe bízik abban, hogy a World Smart Energy Week Osaka kiállítás elősegíti az okos/megújuló energia ágazat bővülését és termékeinek elterjedését szerte Japánban:
„A régióban számos projekt van folyamatban, és jó néhány cég jött létre Japán nyugati részén, így ebben az országrészben igen kedvezőek a piaci kilátások. Tavaly a résztvevők rendkívül elégedettek voltak a kiállítás eredményeivel, mivel a rendezvényen mind a japán, mind a tengerentúli résztvevőknek sikerült új ügyfélkapcsolatokat megalapozniuk. Biztosak vagyunk benne, hogy a World Smart Energy Week Osaka hamarosan bekerül a Japánban új üzleti lehetőségeket és partnereket kereső piaci szereplők által kulcsfontosságúnak ítélt ágazati kiállítások közé.”

A várakozások szerint mind az oszakai, mind a tokiói World Smart Energy Week kiállítás népszerűsége növekedni fog, és a standok többségét már most lefoglalták a kiállítók.

További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://www.wsew.jp/en/ vagy vegye fel a kapcsolatot a kiállítás rendezőjével.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendo a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

World Smart Energy Week Show Management
Reed Exhibitions Japan Ltd.
Ena Masui, +81-3-3349-8519
pr-eng.wsew@reedexpo.co.jp

World Smart Energy Week Show Management
Reed Exhibitions Japan Ltd.
Ena Masui, +81-3-3349-8519
pr-eng.wsew@reedexpo.co.jp