Japanse parfum AI-service SCENTMATIC KAORIUM geselecteerd tot levensstijltrend 2023 in het internationale digitale tijdschrift STIR

What's KAORIUM? Read scents, smell words; A journey of fragrance discovery that ignites the olfactory imagination. Finding a perfume is a challenge. Fragrances are hard to grasp, and expressing our preferences can be tough. KAORIUM by SCENTMATIC is an entirely novel approach to fragrance exploration that decodes the enigmatic world of scents and helps people discover new fragrances intuitively through language. Harnessing state-of-the-art technology, our mission is to deliver olfactory moments of delight. When a scent is placed on the coaster, the impression of the scent is visualized in words. By expressing sensory perceptions through language, scents that were once difficult to discern become more clearly perceivable. (Graphic: Business Wire)

TOKIO--()--SCENTMATIC Inc (CEO: Toshiharu Kurisu, Hoofdkantoor: Tokio, Japan), dat nieuwe klantenervaringen voorstelt via de digitalisering van parfum, kondigde aan dat KAORIUM, hun AI-service dat parfum verwoordt, geselecteerd is als “Op het spoor van innovatie en ideeën die de levensstijltrends van 2023 definieerden” door STIRworld.com, een vooraanstaand internationaal digitaal tijdschrift op gebied van design, architectuur en kunst.
* KAORIUM is een geregistreerd handelsmerk van SCENTMATIC Inc.

STIRworld.com Artikel pagina (gepubliceerd op 17 december 2023)
Op het spoor van innovatie en ideeën die de levensstijltrends van 2023 definieerden”
https://www.stirworld.com/see-features-retracing-innovation-and-ideas-that-defined-the-lifestyle-trends-of-2023

Het artikel stelt KAORIUM voor als een van de levensstijltrends die een belangrijke impact zullen hebben op de wereldwijde designstructuur in 2023. Het artikel beschrijft KAORIUM’s proces van geur, taal en artificiële intelligentie die versmelten om de geurvoorkeuren van de gebruiker te verfijnen als “een immersieve ervaring”. KAORIUM werd sterk gewaardeerd als een levensstijltrend voor 2023, die een nieuwe retailervaring bepaalt die niet bij traditionele parfumverkoopspunten te vinden zijn.

Over KAORIUM
https://www.youtube.com/embed/0fpDr3zgjeM?feature=oembed
Het artikel stond ook op de Instagram-account van STIRworld.com.

STIRworld.com Instagram reel video (gepost op 20 december 2023)
https://www.instagram.com/reel/C1CqKsNywAD/?igsh=cXJxczUzanhxa2to

KAORIUM stond in de schijnwerpers toen we dit AI-systeem voorstelden dat wederzijds geuren en woorden omzet tijdens het London Design Festival 2023, een van de belangrijkste designevenementen ter wereld dat gedurende acht dagen, van 16 tot 24 september 2023, doorging in Londen, in het Verenigd Koninkrijk.

STIRworld.com Artikel pagina (gepubliceerd op 19 september 2023)
https://www.stirworld.com/see-lifestyle-scentmatics-kaorium-at-ldf-2023-explores-language-and-emotion-in-fragrance-selection

In het interview met STIR stelde Kurisu, algemeen directeur van SCENTMATIC, de innovatie voor die KAORIUM voorstelde aan de Japanse retailsector, en haar toekomstige potentiële en maatschappelijke impact.

CONTACT
https://scentmatic.co.jp/contact-en

[SCENTMATIC, Inc.]

SCENTMATIC werd in 2019 opgericht als een co-creatie parfumverkoopsdesigngroep die aan alles "emotionele ervaringswaarde" kan toevoegen aan de hand van een AI-systeem dat parfum verwoordt. Met aandacht voor het zeer onbekende gebied van de vijf zintuigen, de “reukzin”, hebben we KAORIUM ontwikkeld, een AI-tool die parfum verwoordt. KAORIUM zal naar verwachting bedrijven helpen om parfum op verschillende manieren aan te wenden. SCENTMATIC werkt aan de 'digitalisering van de reukzin'. Het zal de business in alle sectoren revolutionair veranderen door de zintuigen van mensen te laten evolueren via de 'reukervaring' door gebruik te maken van parfum en woorden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Vertegenwoordiger:
CEO, Toshiharu Kurisu
Locatie:
3F, 4-22-7 Ebisu, Shibuya-ku, Tokio 150-0013, Japan
CONTACT:
https://scentmatic.co.jp/contact-en

Contacts

Vertegenwoordiger:
CEO, Toshiharu Kurisu
Locatie:
3F, 4-22-7 Ebisu, Shibuya-ku, Tokio 150-0013, Japan
CONTACT:
https://scentmatic.co.jp/contact-en