REPLY: Up Reply ontvangt de Partner Excellence Award in de 2023 Personalization Awards van Dynamic Yield

Up Reply receives the Partner Excellence Award in the 2023 Personalization Awards from Dynamic Yield. (Photo: Reply)

Up Reply receives the Partner Excellence Award in the 2023 Personalization Awards from Dynamic Yield. (Photo: Reply)

TURIJN, Italië--()--Up Reply, het agentschap van de Reply Group dat gespecialiseerd is in digitale groei en optimalisering van ervaringen, maakte vandaag bekend dat het door Dynamic Yield werd erkend als winnaar van de 2023 Personalization Awards. Het bedrijf ontving de Partner Excellence Award voor haar holistische aanpak van digitale transformatie, met inbegrip van het ontwerp en de implementatie van personaliseringsprogramma's die klanten in staat stellen om hun bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken.

Up Reply kreeg de erkenning voor haar expertise in digitale groei en optimalisering van ervaringen, waarbij de weg wordt geëffend aan de hand van via gegevens aangestuurde methoden voor het personaliseren van digitale kanalen en het leveren van op gebruikers gerichte ervaringen die aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen van klanten.

De Personalization Awards van Dynamic Yield belonen de verwezenlijkingen van toonaangevende merken en partners voor oplossingen die alles en iedereen overtreffen als het op personaliseren van ervaringen aankomt. De winnaars zijn pioniers in de frontlinie van klantenervaring en dienen als baken voor organisaties die digitalisering op de eerste plaats stellen en in personalisering investeren.

Anoop Vasisht, Chief Revenue Officer van Dynamic Yield by Mastercard, licht toe: "De uitzonderlijke ervaring van Up Reply op gebied van personalisering en hun gedrevenheid om klanten te helpen hun bedrijfsdoelstellingen te verwezenlijken via op gebruikers gerichte ervaringen, is een echte aanbeveling. Hun inzet voor digitale groei en optimalisering van ervaringen, in combinatie met hun gepersonaliseerde advies en praktische ondersteuning, zorgden ervoor dat zij de winnaar werden van de Partner Excellence Award 2023. Het partnerschap van Up Reply met Dynamic Yield is een voorbeeld van de geest voor innovatie en uitmuntendheid die met onze Personalization Awards worden gevierd. We kijken alvast uit naar hun verdere succes en de impact die zij in de wereld van de personalisering blijven hebben."

Up Reply ontving de Partner Excellence Award voor haar aanpak voor het ontwikkelen van een gepersonaliseerde strategie voor bedrijven gebaseerd op bestaande gegevens en het optimaliseren van hun specifieke traject voor gebruikers. Up Reply ondersteunt haar klanten meer bepaald in de operationele implementatie van hun programma's voor personalisering, experimentering en optimalisering. Deze voortdurende ondersteuning dekt diverse elementen van de procesketen, waaronder gebruikersanalyse, ontwikkeling van ideeën, projectbeheer, conceptontwikkeling, technische implementatie, evaluatie en dergelijke meer.

Verder biedt Up Reply volledig advies, aangepast aan de specifieke behoeften van elk bedrijf, met praktische leermomenten om te verzekeren dat klanten in alle vertrouwen kunnen navigeren en technologieën kunnen gebruiken zoals die van Dynamic Yield om waardevolle inzichten te verwerven en het nemen van beslissingen te vergemakkelijken.

Filippo Rizzante, CTO bij Reply, gaf volgend commentaar: "We zijn trots hoe Up Reply personalisering aanwendt om digitale transformatie aan te sturen en de ervaringen van klanten te optimaliseren. Deze award van Dynamic Yield is een echte erkenning van ons succes in deze inspanningen. We kijken er dan ook naar uit om verder manieren te vinden om de industrie aan de hand van innovatieve oplossingen vooruit te helpen."

Reply
Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Reply is een netwerk van hooggespecialiseerde bedrijven die bedrijfsmodellen ontwerpen en ontwikkelen die geschikt zijn voor de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. De dienstverlening van Reply omvat: consulting, systeemintegratie en digitale diensten aan organisaties in de sectoren telecommunicatie en media, industrie en dienstverlening, bankwezen, verzekeringen en overheidsdiensten. www.reply.com

Up Reply
Up Reply is het bedrijf van de Reply Group dat zich specialiseert in digitale groei en optimalisering van ervaringen. De experts voorzien internationale klanten van methoden op basis van gegevens voor personalisering van digitale kanalen, A/B-testen en analyses binnen het hele klantentraject. Het resultaat is op gebruikers gerichte ervaringen die bijdragen tot de doelstellingen van bedrijven. Up Reply ondersteunt aan de hand van strategieadvies, aanwerving en biedt volledige service met tools zoals Dynamic Yield, Optimizely, Adobe Target of Adobe Analytics, Google Analytics en Contentsquare. upreply.de/en/

Dynamic Yield by Mastercard
Dynamic Yield by Mastercard helpt bedrijven in alle sectoren om digitale klantenervaringen te leveren die gepersonaliseerd, geoptimaliseerd en gesynchroniseerd zijn. Met de Experience OS van Dynamic Yield kunnen marketeers, productbeheerders, ontwikkelaars en digitale teams inhoud, producten en aanbiedingen via algoritmes afstemmen op elke klant afzonderlijk om de omzet en de klantengetrouwheid te versnellen. Meer informatie over de Personalization Awards van Dynamic Yield: www.dynamicyield.com/personalization-awards/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersonen:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt
s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229

Contacts

Mediacontactpersonen:

Reply
Fabio Zappelli
f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Sandra Dennhardt
s.dennhardt@reply.com
Tel. +49 170 4546229