Chicago Atlantic geeft prioriteit aan betaalbare huisvesting in Oekraïne

Wil ontheemden met financiële problemen ondersteunen

From front to back: Chicago Atlantic Trident Partners Dmitriy Lampert and Konstantinos Nakis alongside Chicago Atlantic Co-Founders Andreas Bodmeier and John Mazarakis, reviewing plans for affordable housing on a working visit to Ukraine. (Photo: Business Wire)

CHICAGO--()--In het kader van de Trident-strategie heeft Chicago Atlantic "The Pioneering Affordable Housing Initiative" aangekondigd. Het doel hiervan is betaalbare huisvesting te ontwikkelen voor binnenlandse ontheemden uit Oekraïne die financiële problemen ondervinden in gebieden waar de nood het hoogst is.

Chicago Atlantic Trident staat voor de impact investing-strategie van Chicago Atlantic die internationale heropbouwprojecten die de wederopbouw van een welvarend Oekraïne ondersteunt. Er zijn investeringsplannen in projecten, bedrijven en organisaties die een meetbare sociale en ontwikkelingsimpact creëren. De strategie is gericht op vastgoedontwikkeling in heel Oekraïne, waaronder de dringend nodige meergezinswoningen om de naar schatting 5,1 miljoen ontheemde Oekraïners te helpen en de huidige financieringskloof voor huisvesting te overbruggen. Daarnaast richt de strategie zich op industriële faciliteiten om de opslag- en logistieke capaciteit van prioritaire industrieën uit te breiden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alise M. Edgcomb
(419) 202 – 3988
press@chicagoatlantic.com

Contacts

Alise M. Edgcomb
(419) 202 – 3988
press@chicagoatlantic.com