Boomi maakt winnaars van Customer Innovation Award 2023 voor EMEA bekend

Boomi Announces EMEA 2023 Customer Innovation Award Winners (Graphic: Business Wire)

LONDEN--()--Boomi™, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de EMEA-winnaars bekendgemaakt van de Customer Innovation Awards 2023 tijdens het London Boomi World Tour-evenement.

De winnaars voor EMEA werden erkend omdat ze hun eigen traject naar innovatie hebben uitgestippeld door applicaties met elkaar te verbinden om krachtige, bedrijfsveranderende integraties te creëren met behulp van het Boomi-platform.

De winnaars van dit jaar zijn onder meer:

  • Convex Insurance Met het Boomi-platform kon Convex Insurance snel digitale acceptatiediensten lanceren in meerdere bedrijfstakken. Met Boomi API Management en Boomi Integration kan de internationale gespecialiseerde verzekeraar en herverzekeraar binnen enkele minuten in plaats van dagen een verzekeringsofferte creëren, beoordelen, quoteren en binden, wat resulteert in een hogere productiviteit, verbeterde financiële resultaten en verrijkte klantervaringen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker
Global Corporate Communications
kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Contacts

Media:
Kristen Walker
Global Corporate Communications
kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320