Xsolla kondigt de overname aan van AcceleratXR, een platform voor spellen met meerdere spelers

Een transformerende verschuiving in Cross-Play Technologie leiden door middel van een strategisch partnerschap

Xsolla AXR Acquisition (Graphic: Business Wire)

LOS ANGELES--()--Xsolla, een wereldwijd bedrijf voor de handel in videospellen, kondigt de strategische overname aan van AcceleratXR, een leverancier van backend-technologie voor in-game servers die is ontworpen voor live spellen en software. Het platform en de netwerk-engine van AcceleratXR zijn robuust schaalbaar en ondersteunen ervaringen op meerdere platforms en apparaten. Het functioneert vergelijkbaar met een besturingssysteem dat is geoptimaliseerd voor moderne interactieve digitale content.

De technologie van AcceleratXR stelt ontwikkelteams in staat - ongeacht hun grootte of vaardigheidsniveau - om geavanceerde online en multiplayer-ervaringen op grote schaal te creƫren. Met meer dan 20 gespecialiseerde systemen, zoals live cloud scripting, is AcceleratXR het meest flexibele en veelzijdige platform voor het ontwikkelen van spellen, digitaal entertainment, de metaverse en nog veel meer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media contactpersoon
Derrick Stembridge
Global Director of Public Relations, Xsolla
d.stembridge@xsolla.com

Contacts

Media contactpersoon
Derrick Stembridge
Global Director of Public Relations, Xsolla
d.stembridge@xsolla.com