Mary Kay Inc. presenteert nieuwe resultaten over de voordelen van een plantaardig bladextract op de jaarlijkse conferentie van de American Society for Nutrition

“Beauty is about holistic wellness. We’ve researched the benefits of nutritional supplements for more than 15 years. Consumers not only want to look good—they want to feel good. Beauty starts from the inside out, and our latest research helps inform us on the future of nutritionals,” said Dr. Lucy Gildea, Chief Innovation Officer, Product & Science at Mary Kay. (Credit: Mary Kay Inc.)

DALLAS--()--Mary Kay Inc., een wereldleider in huidverzorgingsinnovatie en voedingswetenschap, heeft onlangs de voordelen onderzocht van het toevoegen van een plantaardig bladextract aan voedingsdranken met eiwitten, vetten en vezels. De resultaten, die door het Mary Kay Global Nutrition Research & Innovation team werden gedeeld op de jaarlijkse conferentie van de American Society for Nutrition, zouden een aanzienlijke impact kunnen hebben op ons begrip van plantaardige bladextracten die rijk zijn aan polysacchariden, flavonoïden, alkaloïden en 1-deoxynojirimycine en andere werkzame bestanddelen om de glucoserespons te verlagen en de verzadiging bij consumenten te verbeteren.

“Schoonheid gaat over holistisch welzijn,” aldus dr. Lucy Gildea, Chief Innovation Officer, Product & Science bij Mary Kay. "We doen al meer dan 15 jaar onderzoek naar de voordelen van voedingssupplementen. Consumenten willen er niet alleen goed uitzien, ze willen zich ook goed voelen. Schoonheid begint van binnenuit, en ons laatste onderzoek geeft ons meer inzicht in de toekomst van voedingssupplementen.”

Volgens onderzoek van Mary Kay leverde de consumptie van voedingsdranken met dit extract een aanzienlijk lagere postprandiale glucoserespons op in vergelijking met de consumptie van dranken zonder dit extract. Uit de gegevens bleek ook dat dit extract een 'lage glycemische index’ helpt bewerkstelligen. Bovendien meldden de proefpersonen die de drank consumeerden ook een verbeterde verzadiging.

Dit is slechts één voorbeeld van het geweldige onderzoek en de inspanningen van de wetenschappers van Mary Kay," aldus Jen Alfrey, Senior Director of Global Nutrition bij Mary Kay. "Het onderzoeken van manieren om door middel van voeding gezondheid, welzijn en schoonheid te bevorderen, is een prioriteit voor het team.”

Het onderzoek dat werd bekendgemaakt is slechts de meest recente inspanning van Mary Kay, die de langdurige inzet van het merk voor de bevordering van huidgezondheid, onderzoek en ontwikkeling en voeding, kracht bijzet. Mary Kay heeft meer dan 1.600 patenten voor producten, technologieën en verpakkingsontwerpen in haar wereldwijde portfolio.

Over Mary Kay

Mary Kay Ash, een van de oorspronkelijke glazen plafondbrekers, richtte in 1963 haar droomschoonheidsbedrijf op met één doel: het leven van vrouwen verrijken. Die droom is uitgegroeid tot een miljardenbedrijf met miljoenen onafhankelijke verkopers in bijna 40 landen. Als onderneming voor de ontwikkeling van ondernemerschap zet Mary Kay zich in om vrouwen sterker te maken op hun traject naar economische onafhankelijkheid door middel van onderwijs, mentorschap, belangenbehartiging, netwerken en innovatie. Mary Kay is toegewijd aan het investeren in de wetenschap achter schoonheid en het produceren van geavanceerde huidverzorging, kleurcosmetica, voedingssupplementen en geuren. Mary Kay gelooft in het verrijken van het leven van vandaag voor een duurzame toekomst, door samen te werken met organisaties van over de hele wereld die zich richten op het bevorderen van zakelijke uitmuntendheid, het ondersteunen van kankeronderzoek, het bevorderen van gendergelijkheid, het beschermen van overlevenden van huiselijk geweld, het verfraaien van onze gemeenschappen en het aanmoedigen van kinderen om hun dromen te volgen. Ga voor meer informatie naar marykayglobal.com, bezoek ons op Facebook, Instagram, en LinkedIn, of volg ons op Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com

Contacts

Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 of media@mkcorp.com