VOOPOO creëert 's werelds grootste vapegraffiti met beroemde graffitikunstenaar

VOOPOO Club infinite symbol creation works (Photo: Business Wire)

LONDEN--()--Na de release van het nummer Spark Your Life verlegde VOOPOO, een toonaangevend merk voor e-sigaretten, opnieuw de grenzen door de wereldberoemde graffitikunstenaar Woskerski uit te nodigen om met zijn indrukwekkende graffiti een visueel festijn van straatkunst in Londen te creëren.

Duizenden mensen zijn getuige van de creatie van het gigantische oneindigheidssymbool ∞

Als wereldberoemd merk voor e-sigaretten is VOOPOO nooit gestopt met het nastreven van innovatie in lijn met de connotatie van zijn merksymbool ∞, door voortdurend nieuwe cross-over-samenwerkingen te lanceren en de trends in de sector te leiden. Dit keer werd het VOOPOO-merk op unieke manier gepresenteerd in een zeer modernistische stijl door de samenwerking met de bekende graffitikunstenaar Woskerski, die een perfecte balans tussen kunst en het merkimago bereikte en zorgde voor een gediversifieerde innovatieve ervaring voor de consument.

Gebaseerd op het VOOPOO-merksymbool ∞, gebruikte de kunstenaar Woskerski zijn verbazingwekkende creativiteit om een enorme graffiti te maken met de focus op het nieuwe product van VOOPOO, de Argus GT 2, waarmee vapes perfect geïntegreerd worden, en het merksymbool. Het is ondertussen volledig opgenomen in de Leake Street Tunnel in Londen, met een zeer karakteristieke energie en charme. Duizenden mensen waren getuige van het creatieproces, en veel internetberoemdheden lanceerden livestreaming om te communiceren met VOOPOO-fans.

Trendbeïnvloeders en gebruikers zorgen er samen voor dat het ∞-symbool viraal gaat

Spark Your Life, en meer. Terwijl de producten van het bedrijf over de hele wereld goed worden ontvangen, heeft het iconische merksymbool van VOOPOO ook diep wortelgeschoten in het hart van de gebruikers. Naast de gigantische graffiti van het oneindigheidssymbool in Londen, lanceerde een andere kunstenaar onlangs ook de graffiticreatie van het gigantische VOOPOO-oneindigheidssymbool in het Kalijodo Park in Jakarta, Indonesië, waar veel Indonesische fans op afkwamen. Nog verrassender is dat op het socialemediaplatform TikTok en de VOOPOO Fans club-app in Indonesië duizenden internetberoemdheden en gebruikers hun eigen creatie van het oneindigheidssymbool posten en hun liefde voor het merk tonen door VOOPOO-producten en -schilderijen te tonen.

Dit jaar, vanaf de release van het nummer Spark Your Life tot de lancering van de TikTok Challenge en de graffiti van oneindigheidssymbolen in het VK en Indonesië, is VOOPOO de grenzen blijven doorbreken en de toonaangevende trendsetter in de e-sigarettenindustrie. Laten we uitkijken naar de grote vervolgstappen van VOOPOO.

De originele tekst in de brontaal van deze aankondiging is de officiële, gezaghebbende versie. Vertalingen worden alleen ter ondersteuning aangeboden en er dient te worden verwezen naar de tekst in de brontaal, de enige versie van de tekst die bedoeld is om rechtsgevolgen te hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nical Zhang
E-mail: nical.zhang@voopootech.com
Tel.: +86 16635003093

Contacts

Nical Zhang
E-mail: nical.zhang@voopootech.com
Tel.: +86 16635003093