Attindas Hygiene Partners kondigt lancering van beschermende ondergoedproducten met een CO2-voetafdruk aan in heel Europa

Maxi Comfort™ innovatieve hechttechnologie van Attindas Hygiene Partners vermindert de CO2-uitstoot

RALEIGH, NORTH CAROLINA--()--Attindas Hygiene Partners kondigt met trots de lancering aan van haar beschermende incontinentieondergoed voor volwassenen met verminderde CO2-uitstoot in heel Europa. Door gebruik te maken van het nieuwe productontwerp, waarbij gebruik wordt gemaakt van ultrasone verlijming in plaats van traditionele lijm, is Attindas nu in staat om de uitstoot van broeikasgassen, waaronder CO2, meetbaar te verminderen om zo minder impact op het milieu te hebben. Deze technologie-investering bouwt voort op de recente succesvolle lanceringen van Attindas in Noord-Amerika en Spanje.

Het nieuwe productontwerp verbetert ook de gebruikerservaring en zorgt voor een comfortabelere, nauwsluitende pasvorm. Door het elastische materiaal van boven naar beneden door het hele product te vergroten, ontstaat een beschermend ondergoed dat geschikt is voor een breed scala aan lichaamsvormen en -maten.

“Bij Attindas zijn we gedreven om effectieve, betaalbare en algemeen beschikbare oplossingen te bieden om mensen met volwassenenincontinentie te helpen elke dag gezond, waardig en comfortabel van het leven te genieten”, zei Chad M. Lang, hoofd wereldwijde marketing bij Attindas. “Deze innovatie in beschermend ondergoed zorgt voor een ervaring die meer lijkt op het dragen van traditioneel ondergoed voor onze consumenten, terwijl het duurzaamheidsprofiel van ons productassortiment wordt versterkt. We zijn verheugd dat gebruikers van ons beschermend ondergoed, en de partnermerken die we in Europa ondersteunen, dit nieuwe product kunnen ervaren, terwijl we deze innovatie aan hen doorgeven voor hun volgende aankoop.”

Promotievideo voor Attends® Pull-On beschermend ondergoed:
https://youtu.be/Hqok7g5L1LY

Over Attindas

Attindas Hygiene Partners, gevestigd in Raleigh, North Carolina, VS, brengt een portfolio van bedrijven samen, waaronder Attends Healthcare Products, Associated Hygienic Products en HDIS in Noord-Amerika, en Laboratorios Indas en Attends Healthcare AB in Europa. Attindas ontwerpt, produceert en verkoopt absorberende hygiëneproducten voor de VS, Canada, Europa en exportmarkten over de hele wereld. De belangrijkste bedrijfslijnen van het bedrijf zijn onder meer incontinentieproducten voor volwassenen en babyluiers voor de gezondheidszorg, de detailhandel en direct-to-consumer-kanalen onder de bekende merken, waaronder Attends, Incopack, Indasec, Chelino en Comfees. Daarnaast levert Attindas een breed scala aan huismerkmerken voor retailers in Noord-Amerika en Europa. Ga voor meer informatie naar www.attindas.com.

Attindas Hygiene Partners
8020 Arco Corporate Drive, Suite 200, Raleigh, NC 27617
919-237-4000
contact@attindas.com
www.attindas.com

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mevr. Tia Schulstad
+1 (919) 237 4000
contact@attindas.com

Contacts

Mevr. Tia Schulstad
+1 (919) 237 4000
contact@attindas.com