Toppan Merrill benoemt nieuwe president

JoAnn Kern volgt Jeffrey Riback op als president van Toppan Merrill; is van plan om het bedrijf uit te laten groeien tot de toonaangevende leverancier van oplossingen in de branche, aangedreven door door experts ondersteunde technologie.

NEW YORK--()--Toppan Merrill, een dochteronderneming van Toppan Leefung Pte. Ltd. en onderdeel van Toppan Inc., ‘s werelds grootste drukkerijgroep, hebben JoAnn Kern aangekondigd als president van het bedrijf.

Jeffrey Riback, die sinds 2012 president is, is met pensioen. Riback behoudt een positie op het Toppan Merrill-bord. ​

“JoAnn Kern is een energieke ondernemer en wereldwijd zakelijk leider. Ze beschikt over de expertise en passie om de missie van Toppan Merrill te leiden om door middel van deskundige technologie voor onze klanten uit te breiden, “zei Riback.

Kern is van mening dat dit een geweldige kans is om het momentum voort te zetten van Toppan Merrill’s meer dan 50-jarige erfenis van het leveren van eersteklas, technologiegedreven oplossingen om missiekritieke inhoud efficiënter en nauwkeuriger te communiceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sarah Reilly
Sr. Director, Marketing
sarahreilly@toppanmerrill.com

Contacts

Sarah Reilly
Sr. Director, Marketing
sarahreilly@toppanmerrill.com