Airship benoemt Bernardo de Albergaria tot Chief Commercial Officer

De wereldwijde marketingexpert en technologieveteraan de Albergaria wordt lid van het executive team van Airship

Bernardo de Albergaria, chief commercial officer, Airship (Photo: Business Wire)

PORTLAND, Ore.--()--Klantbetrokkenheidsbedrijf Airship heeft vandaag aangekondigd dat Bernardo de Albergaria zich bij het executive leadership team heeft gevoegd als Chief Commercial Officer. In deze rol zal de Albergaria leiding geven aan wereldwijde marketing-, verkoop- en partnerorganisaties, de go-to-market-strategie├źn en uitvoering van Airship aansturen met verantwoordelijkheid voor de algehele wereldwijde groei. Hij rapporteert rechtstreeks aan CEO en president Brett Caine.

Bernardo heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leiden van wereldwijde product-, verkoop- en marketinginitiatieven voor martech- en enterprise SaaS-bedrijven. Meest recentelijk was de Albergaria CEO van Beckon, een enterprise marketing performance analytics platform. Daarvoor was hij senior vice-president en algemeen manager van samenwerking bij Atlassian, waar hij de productlijnen Confluence en HipChat leidde. Bij de Citrix SaaS-divisie leidde de Albergaria wereldwijde product-, marketing- en e-commerce-initiatieven in verschillende leidinggevende functies, meest recentelijk als VP en GM van SaaS-producten en -markten met verantwoordelijkheid voor het volledige SaaS-portfolio van het $ 600 miljoen bedrijf. De Albergaria heeft ook met succes nieuwe merken, producten en diensten gebouwd en gelanceerd voor verschillende hightech- en consumentenstartups, waaronder Sprint, Infonet en Teletech. Momenteel is hij adviseur van BOLDstart Ventures, Catalytic, Cognixion, Envoy en HackerOne.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Danielle Stickler
Mission North for Airship
+1 415-749-9124
airship@missionnorth.com

Corey Gault
Airship
+1 503-206-9164
corey@airship.com

Contacts

Danielle Stickler
Mission North for Airship
+1 415-749-9124
airship@missionnorth.com

Corey Gault
Airship
+1 503-206-9164
corey@airship.com