Nieuw onderzoek van Western Union geeft inzicht in de toekomst van internationaal onderwijs

De eisen, houdingen en gedragingen van toekomstige internationale studenten zullen de manier waarop universiteiten hun bevolking opleiden, verrijken en hosten veranderen

DENVER--()--De Western Union Company (NYSE: WU), een leider op het gebied van grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen tussen valuta's, deelt vandaag een nieuw rapport over “De toekomst van internationaal onderwijs”, in samenwerking met The Future Laboratory. De whitepaper belicht vijf nieuwe studentenprofielen die zullen evolueren vanuit de veranderende houding en het gedrag van de huidige jeugd. Van hybride denkers naar groenere afgestudeerden, voorspelt dit nieuwe rapport hoe academische instellingen zich moeten aanpassen om aan deze verwachtingen te voldoen.

De bevindingen komen naarmate universiteiten en hogescholen wereldwijd evolueren om de COVID-19 pandemie door te komen, van het online gaan tot het uitstellen van termijndatums. Instellingen kunnen het rapport gebruiken om ervoor te zorgen dat het nieuwe beleid dat zij introduceren in overeenstemming is met de behoeften en prioriteiten van internationale studenten.

“We zien een ongelooflijke reactie van academische instellingen op de COVID-19 pandemie. Veel van de veranderingen die ze vanwege de pandemie introduceren, zijn versnelde trends die de instellingen en hun studenten op lange termijn ten goede zullen komen. Door bijvoorbeeld te verhuizen naar virtuele klaslokalen zien we een stijging in Transnationaal leren, wat de toegankelijkheid en flexibiliteit van de aangeboden cursussen vergroot”, zei Andrew Summerill, hoofd wereldwijde betalingen bij Western Union.

“Dergelijke veranderingen helpen instellingen om in de toekomst internationale studenten aan te trekken,” zei Summerill. “Zoals we weten, willen ze steeds vaker dat universiteiten en hogescholen investeren in nieuwe technologie om de studentenervaring te moderniseren. Als een betrouwbare partner die universiteiten begeleidt terwijl ze evolueren om aan de verwachtingen van toekomstige studenten te voldoen, hebben we dit onderzoek uitgevoerd om hen te helpen deze uitdagingen aan te gaan.”

“De universiteiten die zich actief bezighouden met deze toekomstige internationale studentenprofielen zullen opwindende innovatie in de sector inspireren en duurzame groei leveren om het landschap van hoger onderwijs toekomstbestendig te maken”, voegt Summerill toe.

Deze opkomende trends bieden een toolkit voor hoe universiteiten toekomstige internationale studenten kunnen aantrekken en echt kunnen bloeien in het komende decennium. Aangezien onderwijs een radicale wederopleving ondergaat om het geschikt te maken voor de toekomstige internationale student, zal het inkapselen en integreren van de beste, meest inspirerende en meest nuttige elementen van de volgende digitale revolutie van essentieel belang zijn voor het behoud van een boeiende campuscultuur en sociaal-emotioneel onderwijs.

Western Union Business Solutions is een betrouwbare betalingsprovider die namens onderwijsaanbieders meer dan $ 14 miljard heeft verplaatst. Acht van de tien beste universiteiten wereldwijdi besparen tijd en geld met onze oplossingen om hun internationale studenten hun collegegeld te laten betalen in 200 landen en in 130 valuta's. Download hier het rapport.

The Future Laboratory is een van de meest gerenommeerde adviesbureaus voor de toekomst ter wereld. Het biedt een unieke mix van trendvoorspelling, consumenteninzicht, vooruitziendheid, merkstrategie en innovatie, om organisaties te inspireren en toekomstbestendig te maken.

Over Western Union

De Western Union Company (NYSE: WU) is een wereldmarktleider voor grensoverschrijdende geldbewegingen en betalingen in verschillende valuta. Ons omni-channelplatform verbindt de digitale en de fysieke wereld en stelt consumenten en bedrijven in staat om geld te verzenden en te ontvangen en snel, gemakkelijk en betrouwbaar betalingen te doen. Op 31 maart 2020 bestond ons netwerk uit 550.000 retailagentschappen in meer dan 200 landen en gebieden die diensten met merknaamlabel aanbieden met de mogelijkheid om geld te verzenden naar miljarden bankrekeningen. Daarnaast is westernunion.com, ons snelst groeiende kanaal in 2019, in meer dan 75 landen en toegevoegde gebieden beschikbaar voor het verzenden van geld over de hele wereld. Met ons wereldwijde bereik zorgt Western Union voor geldbewegingen voor een betere verbinding tussen familie, vrienden en bedrijven om financiële inclusie mogelijk te maken en economische groei te ondersteunen. Kijk voor meer informatie op www.westernunion.com.

WU-G

i Times Higher Education Global University Rankings 2020

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Cristina Hoole
Western Union
Mobiel: +44-(0)7766 070978
Cristina.Hoole@wu.com

Contacts

Cristina Hoole
Western Union
Mobiel: +44-(0)7766 070978
Cristina.Hoole@wu.com