SPIE Photonics Europe Digital Forum wordt gelanceerd met meer dan 700 presentaties

Als reactie op de wereldwijde COVID-19-situatie heeft SPIE een interactieve conferentieruimte ontwikkeld met behulp van haar SPIE Digital Library-platform

BELLINGHAM, Wash.--()--SPIE, de internationale vereniging voor optica en fotonica, houdt zijn inaugurele Digital Forum in de week van 6-10 april. SPIE Photonics Europe 2020, dat van 29 maart tot 2 april zou plaatsvinden in Straatsburg, Frankrijk, wordt nu volledig online gehouden in een virtueel en interactief formaat.

Het SPIE digitale forumplatform is ontwikkeld als reactie op het onvermogen om persoonlijke conferenties te houden vanwege de wereldwijde verspreiding van COVID-19. De forums zorgen voor de tijdige voortzetting van informatie-uitwisseling en discussiemogelijkheden die de gemeenschap van de optica en fotonica van de Society waardeert en waarop zij steunt om onderzoek, productontwikkeling en samenwerkingen te bevorderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets

Contacts

Daneet Steffens
Public Relations Manager
daneets@spie.org
+1 360 685 5478
@SPIEtweets