Wereldwijd managementadviesbureau, Arthur D. Little, opent kantoor in Polen als onderdeel van hun groeistrategie

Piotr Baranowski benoemd tot Managing Partner

WARSCHAU--()--Arthur D. Little (ADL) kondigt vandaag aan dat er een nieuw kantoor geopend wordt in Warschau, Polen. Dit kantoor is een toevoeging aan het Oost-Europese cluster bestaand uit Oostenrijk, Tsjechië en Turkije. Piotr Baranowski is toegetreden tot het wereldwijde managementadviesbureau als ‘Managing Partner’ van het kantoor in Polen.

In navolging van de recente opening van het ADL-kantoor in Rusland is dit een nieuwe mijlpaal voor ’s werelds oudste managementadviesbureau, dat nu 42 kantoren wereldwijd heeft. Onder leiding van Piotr Baranowski, die meer dan 25 jaar professionele advies ervaring heeft, is ADL Polen van plan het team volgend jaar snel uit te bereiden, aangezien de Poolse markt een aanzienlijk potentieel biedt.

Ignacio Garcia Alves, CEO van Arthur D. Little zegt: “Arthur D. Little doet al een aantal jaren zaken in Polen, en dus leek het een nationale vooruitgang om ons nieuwe kantoor in Warschau te openen. Polen staat bekend om de investeringen voor de bevordering van de digitale economie en infrastructuur, inclusief transport, logistiek, productie en verstedelijking, en met onze diepgaande kennis van de industrie van deze sectoren, zijn we ervan overtuigd dat we innovatieve oplossingen kunnen leveren aan bedrijven en organisaties die te maken hebben met grote veranderingen. ”

Piotr Baranowski, Managing Partner bij Arthur D. Little Poland, zegt: “Ik ben buitengewoon trots en opgewonden om deze nieuwe rol te vervullen bij Arthur D. Little, een bedrijf dat vooroploopt in strategisch denken, innovatie en transformatie. Ik kijk ernaar uit om ons team te laten groeien en onze positie op de Poolse markt te versterken, terwijl ik tegelijkertijd de meest complexe zakelijke problemen van onze klanten kan helpen oplossen."

Voordat Piotr bij ADL kwam werken, leidde hij met succes Solon Management Consulting in Polen en was hij partner bij PwC en leidde hij de TMT-adviespraktijk.

Het kantoor van Arthur D. Little in Polen bevindt zich op:
Arthur D. Little Sp. z o.o.
Park Avenue
Ul. Wspólna 70 (12de verdieping)
00-687 Warschau
Polen

Contacts

Cate Bonthuys
Catalyst Comms
+44 77465 46773
cate@catalystcomms.co.uk

Contacts

Cate Bonthuys
Catalyst Comms
+44 77465 46773
cate@catalystcomms.co.uk