A Japán Konyhaművészeti Akadémia elindította a japanese-cuisine.com weboldalt, melynek célja a japán konyhaművészet népszerűsítése külföldön kiemelkedő tartalmak és egy e-tanulási program révén

Loading media player...

Visuals depicting japanese-cuisine.com.

KIOTÓ, Japán--()--A kiotói prefektúrában működő Japán Konyhaművészeti Akadémia (igazgató: Yoshihiro Murata, honlap: https://culinary-academy.jp/english) a tokiói székhelyű Blue Magic, Inc. (vezérigazgató: Jukiko Akimoto, honlap: https://bluemagic.co.jp/) vállalattal együttműködésben kidolgozott egy e-tanulási programot, mely az autentikus japán konyhaművészetről és ételkészítési technikákról biztosít képzést. A szolgáltatás 2019. július 12-én vált globálisan elérhetővé.

Manapság szerte a világon egyre népszerűbb a japán konyhaművészet, és mindenütt gyorsan nő a japán éttermek száma. Jelenleg a világ különböző országaiban összesen több mint 120000 japán étterem működik.

A Japán Konyhaművészeti Akadémia számos erőfeszítést tesz annak érdekében, hogy elősegítse a japán gasztronómia megismerését szerte a világon, ideértve (többek közt) oktatók kiküldését a szerte a világon a japán konyhaművészetről tartott szemináriumokra. Az Akadémia ugyanakkor vállalja a japán konyhaművészetet Japánban elsajátítani kívánó külföldi diákok oktatását is, továbbá rendszeresen jelentet meg angol és egyéb nyelveken magazint a japán gasztronómiáról.

A Japán Konyhaművészeti Akadémia rendelkezik a japán gasztronómiai ismeretek Japánon kívüli tanúsítására vonatkozóan a japán Mezőgazdasági, Erdészeti és Halászati Minisztérium által 2016. április 1-jén kiadott iránymutatás szerinti tanúsítvánnyal, melynek birtokában kidolgozott egy japán konyhaművészeti ismereteket és technikákat oktató, a japanese-cuisine.com weboldalon mindenki számára elérhető e-tanulási programot. A program, amely biztosítja a japán kormányzat által felállított tanúsítási rendszer szerinti bronz tanúsítvány megszerzéséhez szükséges összes ismeretet, illetve az előírt készségek elsajátításához szükséges teljes körű képzést, a világon bárhol és bármikor elvégezhető.

A program a következő weboldalon érhető el: https://japanese-cuisine.com.

A Japán Konyhaművészeti Akadémia célja, hogy e kiemelkedő minőségű tartalmakat biztosító program révén szerte a világon népszerűsítse a japán konyhaművészetet. A programot kísérő értékesítés céljára a Blue Magic, Inc., értékesítési partnereket keres, akik hozzájárulnak a promóció kiterjesztéséhez.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.

Kérjük, kérdéseiket kapcsolattartónkhoz juttassák el:
Terumi Oyagi
office@culinary-academy.jp
The Japanese Culinary Academy

A publikációk más nyelveken való megjelentetését támogató partnerekre vonatkozó információk:
Ayumi Kuji
contact@japanese-cuisine.com
Blue Magic, Inc.

Kérjük, kérdéseiket kapcsolattartónkhoz juttassák el:
Terumi Oyagi
office@culinary-academy.jp