Keio Plaza Hotel Tokyo presenteert de 400-jarige geschiedenis van de Japanse traditionele kunst

De 39e Arita en Imari porseleinen tentoonstelling – The Old and the New in Harmony

Specially prepared Japanese foods using Arita and Imari tableware served throughout July 2019 to commemorate the 39th annual Arita and Imari Porcelain Exhibition. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels gelegen in Shinjuku, Tokio, zal van 1 juli tot 5 augustus 2019 de “39ste Arita en Imari porseleinen tentoonstelling – The Old and the New in Harmony” organiseren, waar het Arita en Imari porselein, de eerste keramiek uit het zuidelijke eiland Kyushu, Japan, wordt voorgesteld aan geïnteresseerden. Het “Ko-Imari” (of oud-Imari) porselein dat in de 17e eeuw populair werd onder de Europese aristocraten in de Edo-periode en het prachtige porselein van de beroemde pottenbakkers die zich in de loop van de 400-jarige geschiedenis van de kunst hebben ontwikkeld, zal te zien zijn. Ook zullen acht gerenommeerde en moderne porseleinmakers uit de Arita en Imari regio’s van de Saga prefectuur in Kyushu hun producten tentoonstellen en beschikbaar stellen voor verkoop. Daarnaast zullen zeven van onze restaurants speciaal bereide gerechten serveren met Arita en Imari porselein.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp