Keio Plaza Hotel Tama Opent My Melody, Little Twin Stars kamers op 15 juni 2019
– Fijne dromen in onze Hello Kitty en Sanrio Karakter kamers

New Sanrio characters rooms, including two rooms each in the themes of "My Melody" and "Little Twin Stars" (Kiki and Lala) will be opened on Saturday June 15, 2019. (c)1976, 2019 SANRIO CO., LTD. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--The Keio Plaza Hotel Co., Ltd., een van de meest prestigieuze Japanse hotelbedrijven die hotels in het Shinjuku district van Tokio en andere locaties exploiteert, kondigt met trots de versterking aan van de samenwerkingsrelatie met Sanrio Co, Ltd., Ltd., een van de meest prestigieuze hotelbedrijven in Japan. (hoofdkantoor: Shinagawa, Tokio, President en CEO: Shintaro Tsuji) om de faciliteiten en diensten uit te breiden met “Hello Kitty” en andere Sanrio-figuren in ons Keio Plaza Hotel Tama. Ons Tama Hotel zal in totaal vier extra kamers herinrichten, waaronder twee kamers met de thema’s “My Melody” en “Little Twin Stars” (Kiki en Lala), die sinds hun oprichting in 1975 door fans over de hele wereld worden aanbeden en die op zaterdag 15 juni 2019 worden geopend, om zo het eerste hotel ter wereld te worden dat regelmatig kamers in deze thema’s exploiteert.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp