Keio Plaza Hotel Tokyo organiseert Japanse zwaard en harnas-tentoonstelling – “Japan’s Soul and Beauty of Swords and Armor by Legendary Artisans”

Swords from various periods in Japanese history dating back to the Heian Period (794-1185) to as recent as the Heisei Period (1989-2019) will be displayed to demonstrate the differing techniques used and improvements made over time. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japans meest prestigieuze internationale hotels in Shinjuku, Tokio, organiseert een speciale tentoonstelling getiteld “Japan’s Soul and Beauty of Swords and Armour by Legendary Artisans“, met prachtige Japans zwaarden en pantsers, van 25 april (donderdag) tot 27 juni (donderdag) 2019 in de lobby op de 3e verdieping van het hotel. Deze tentoonstelling maakt deel uit van een reeks culturele programma’s die zijn ontworpen om verschillende aspecten van de Japanse cultuur te introduceren aan de gasten die het hotel vanuit meer dan 100 verschillende landen van over de hele wereld bezoeken. Verschillende kostbare en oude zwaarden en harnassen gemaakt tijdens de Heian-periode (794-1185) en andere periodes in de Japanse geschiedenis zullen worden getoond, samen met “tsuba” (zwaardgreepbeschermingen die het handvat van het blad scheiden) en andere sierlijke zwaardkoppelingen. Op 14 mei geven twee meesters van het zwaard van de Ryushin Shouchi School een live-optreden in de hoofdlobby vanaf 17.00 uur.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp