Keio Plaza Hotel Tokyo gastheer van “Princess Mermaid Sweets Buffet”

Herdenking van het sprookje geschreven door Hans Christian Andersen

A wide range of colorful desserts based on the deep blue color and patterned after various sea creatures reminiscent of characters portrayed in the Little Mermaid fairy tale. (Photo: Business Wire)

TOKIO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van Japan’s meest prestigieuze internationale hotels gelegen in Shinjuku, Tokio, zal gastheer van de “Princess Mermaid Sweets Buffet” zijn ter herdenking van het sprookje geschreven door de Deense auteur Hans Christian Andersen in ons All Day Dining Restaurant “Jurin” van 1 juli (zondag) tot 30 september (zondag) 2018. Het buffet van dit jaar biedt een breed scala aan kleurrijke desserts op basis van de “diepblauwe kleur van de korenbloem” en andere verschillende bloemen speciaal bereid door onze patissiers en zo neergelegd dat ze doen denken aan de karakters in het sprookje van de Kleine Zeemeermin.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Keiko Kawashima, +81-3-5322-8010
Public Relations Manager
keiko-kawashima@keioplaza.co.jp