Internationaal vermaard sporter Cristiano Ronaldo en startup Elite Team creëren persoonlijke lijn van luxueuze dekens

Cristiano Ronaldo’s new exclusive line of signature CR7 luxury blankets. (Photo: Business Wire)

MILWAUKEE--()--Elite Team, een exclusieve distributeur van luxueuze Denali®-sportdekens, kondigde aan dat het een overeenkomst heeft gesloten met de internationaal vermaarde, Portugese voetbalsensatie Cristiano Ronaldo voor de creatie van een persoonlijke lijn van luxueuze CR7-dekens. Cristiano Ronaldo is recente winnaar van de UEFA Champions League en Euro 2016 en eveneens drievoudig winnaar van de FIFA Gouden Bal en de topscorer aller tijden van Portugal en Real Madrid. De dekenlijn is gecreëerd om Ronaldo's persoonlijke merk CR7 te reflecteren en materialen van topkwaliteit te combineren met buitengewone prestaties op en naast het veld.

Het in 2015 gelanceerde Elite Team startte de samenwerking met Cristiano Ronaldo op het moment dat hij productmogelijkheden beoordeelde voor naamsvermelding. Cristiano Ronaldo was onmiddellijk onder de indruk van de kleuren, kwaliteit en zachtheid van Elite Team's lijn van gelicentieerde, luxueuze dekens voor de National Football League (NFL) en stemde in met de samenwerking. De overeenkomst tussen Elite Team en Cristiano Ronaldo werd op 31 mei 2016 ondertekend en omvat exclusieve wereldwijde rechten om persoonlijke, luxueuze CR7-dekens te produceren, te distribueren en te op de markt te brengen. De definitieve voorwaarden van de overeenkomst zijn niet bekendgemaakt.

De luxueuze CR7-deken is op dit moment voorbestelbaar en wordt in verschillende ontwerpen en kleuren geleverd, elk met een variatie van het CR7-logo en Cristiano Ronaldo's logo met hulkafbeelding. De luxueuze CR7-deken is ook verkrijgbaar in een gelimiteerde editie in zwart-roze om bewustzijn voor borstkanker te ondersteunen en in rood-groen voor Kerstmis.

De luxueuze CR7-deken is verkrijgbaar tussen $ 60 en $ 130, exclusief btw en verzendkosten, in twee afmetingen: 60” x 72” (152,4 cm x 182,88 cm) en 50” x 60” (127 cm x 152,4 cm).

Bezoek www.eliteteam.com/cr7 voor meer informatie of om uw Cristiano Ronaldo-deken te bestellen.

“Ik ben zeer verheugd met de samenwerking met Elite Team en kijk uit naar de lancering van mijn persoonlijke lijn van luxueuze CR7-dekens,” zei Cristiano Ronaldo. “Ik ben diep onder de indruk van de kwaliteit en het vakmanschap. Het is absoluut de meest comfortabele deken die ik ooit gevoeld heb en vult mijn eerder gecreëerde CR7-merken perfect aan.”

“Bij Elite Team zijn we zeer blij om te kunnen samenwerken met een persoon zo buitengewoon als Cristiano Ronaldo, een wereldberoemde sporter met inspirerende leiderschapskwaliteiten,” zei Elite Team’s president en CEO Dan Sinykin. “Cris’ unieke vaardigheid om zijn succes op het veld over te dragen naar de opbouw van zijn persoonlijke merk naast het veld is een voorbeeld van klasse en luxe. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking."

De luxueuze CR7-deken wordt geproduceerd in de Verenigde Staten met vezels die op die moment exclusief worden geoogst in Cristiano Ronaldo’s thuisland Portugal. De Denali® Microplush-dekens bieden exceptionele duurzaamheid met een aantrekkelijke zachtheid en drapering, terwijl miljoenen luchtkamers tussen de vezels als isolatoren fungeren en gedurende het gehele jaar de ideale temperatuur garanderen. In tegenstelling tot dekens met print zijn bij de CR7-dekens de exclusieve CR7-merkuitingen rechtstreeks in de deken gebreid met geverfde vezels, waardoor kleur en ontwerpkwaliteit worden geoptimaliseerd.

Over Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo is een van de beste voetballers ter wereld en werd drie keer verkozen tot winnaar van de Gouden Bal van de FIFA. De Portugese aanvaller scoorde meer dan 500 keer in zijn carrière, werd drie keer kampioen in de Premier League, won een FA Cup, twee Community Shields, twee Carling Cups, werd een keer kampioen in La Liga, won twee Copa Del Reys, een Supercopa de España, twee UEFA Champions Leagues, een UEFA Super Cup en twee FIFA Club World Cups.

Over Elite Team

Elite Team is een exclusieve distributeur van gelicentieerde Cristiano Ronaldo-dekens en The Northwest Company's Denali® Microplush luxueuze NFL gelicentieerde dekens voor collegesporten. We ademen passie voor onze teams en onze sporthelden. Zoals bij elk topteam begint ons succes met een stevige strategie. De onze is eenvoudig. We gebruiken de beste materialen, zijn trots op ons vakmanschap en doen alle kleine dingen die het verschil maken in onze dekens met de hand. We zijn toegewijd aan het bieden van een fanervaring op topniveau met compromisloze, in Amerika vervaardigde producten en klantenservice van wereldklasse. Draag uw kleuren met trots uit. Elite Team-dekens, de officiële dekens voor puur fandemonium. Ga voor meer informatie naar EliteTeam.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Namens Elite Team
Jeff Dardis
414-319-5700
jeffdardis@zizzogroup.com

Contacts

Namens Elite Team
Jeff Dardis
414-319-5700
jeffdardis@zizzogroup.com