Keio Plaza Hotel Tokyo viert met 36e Summer Festival of Arita/Imari Porcelains 400-jarige bestaan van traditionele Japanse kunst

Keio Plaza Hotel Tokyo holds a special event of Arita Porcelains, celebrating the 400th anniversary of Japanese traditional art. Guests will enjoy the spectacular exhibition in the lobby as well as the specially prepared menus which are served in Arita porcelain dishes. (Photo: Business Wire)

TOKYO--()--Keio Plaza Hotel Tokyo (KPH), een van de meeste prestigieuze internationale hotels van Japan, met standplaats in Shinjuku in Tokyo, organiseert het Summer Festival of Arita/Imari Porcelains voor de viering van het vierhonderdste jubileum van traditionele Japanse porseleinkunst. De spectaculaire, gratis aangeboden expositie is vanaf 1 juli tot 7 augustus 2016 te bezichtigen in de lobby, dankzij sponsoring van de overheid van de prefectuur Saga. Daarnaast laat de tentoonstelling kunstwerken zien van hedendaagse Imari-kunstenaars, die ook te koop zijn. De expositie is samengesteld om buitenlandse bezoekers de mogelijkheid te geven zich verder te verdiepen in de porseleinkunst van Imari, een traditionele kunstvorm die tekenend is voor Japan. Daarnaast accentueren restaurants in het hotel hun heerlijke en speciaal bereide gerechten door ze op porseleinen borden in Imari-stijl te serveren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp

Contacts

Keio Plaza Hotel Tokyo
Sunaho Nakatani, +81-3-5322-8113
Public Relations Manager
s-nakatani@keioplaza.co.jp