TRIGO en PIC bundelen krachten

PARIJS--()--The TRIGO Group, een internationale aanbieder van operationele kwaliteitsoplossingen gevestigd in Parijs, en The PIC Group, een Noord-Amerikaanse marktleider in kwaliteitsoplossingen van derden, gaan fuseren. The PIC Group, gevestigd in het Canadese Ontario, is al dertig jaar actief in de auto-industrie. De fusie tussen de twee bedrijven is de grootste en meest uitgebreide in de breedte van kwaliteitsservices in de huidige markt.

Door de fusie van de twee marktleiders ontstaat een wereldwijde leverancier van kwaliteitmanagementservice met een ongeëvenaarde dekking. Met een jaarlijkse omzet van meer dan 230 miljoen dollar, een sterke financiële balans en een ervaren team van medewerkers, creëren de bedrijven een goede positie voor een dominante positie op de internationale markt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, welke als enige rechtsgeldig is.

Contacts

MEDIA CONTACTS
Sibylle Descamps, M. +33 (0)6 82 097 007
CTcom
E. sibylle.descamps@ct-com.com

Contacts

MEDIA CONTACTS
Sibylle Descamps, M. +33 (0)6 82 097 007
CTcom
E. sibylle.descamps@ct-com.com