Molson Coors nimetas Suurbritannia ja Iirimaa üksuse tegevdirektoriks Frederic Landtmetersi

Frederic Landtmeters - Molson Coors Õlletehas (foto: Business Wire)

DENVER & MONTREAL--()--Molson Coorsi Õlletehas (Molson Coors Brewing Company) (NYSE: TAP; TSX: TPX) teatas täna, et Molson Coors'i Euroopa üksuse kommertsdirektor Frederic Landtmeters võtab üle Molson Coorsi Suurbritannia ja Iirimaa üksuse tegevdirektori koha Simon Coxilt, kellest saab 1. jaanuarist 2015 Molson Coorsi Euroopa üksuse tegevdirektor.

Simon Cox võtab ameti üle Mark Hunterilt, kes asub Molson Coorsi Õlletehase globaalseks juhiks siis, kui praegune president ja tegevdirektor Peter Swinburn selle aasta lõpus pensionile läheb.

Ühendkuningriigi ja Iirimaa juht allub otse Euroopa üksuse tegevdirektorile ja kuulub ettevõtte äriüksuse liidrite meeskonda.

Landtmeters on kogenud ärijuht, kes on saavutanud erakordseid tulemusi suurepäraste õllebrändide ülesehitamisel. Pärast seda kui ta 1998. aastal asus tööle joogitööstuses, töötas ta mitmetel juhtivatel töökohtadel ettevõtetes Cadbury-Schweppes and ABInBev, enne kui ta 2010. aastal määrati StarBev'i peaturundusjuhiks, kes vastutas Kesk-Euroopa regiooni ja Staroprameni kui rahvusvahelise brändi laienemise eest.

Kui Molson Coors omandas StarBev'i (2012. aasta juunis) ja moodustati Molson Coorsi Euroopa üksus (Molson Coors Europe), määrati Landtmeters 2013. aasta jaanuaris oma praegusele töökohale Molson Coorsi Euroopa üksuse kommertsdirektorina.

“Frederic on rahvusvaheline brändiarendaja ja tipp-tasemel kommertsjuht, kellel on erakordsed inimeste juhtimise võimed," ütles Molson Coors Europe'i tegevdirektor Mark Hunter. "Tema juhtimise all on Molson Coors Europe üles ehitanud tugeva innovatsioonikanali ja saavutanud brändi tugevuse kasvu kõigil turgudel. Meil on vedanud, et meil on Fredericu taustaga inimene, kes hakkab juhtima meie Ühendkuningriigi ja Iirimaa organisatsiooni."

"Meie Ühendkuningriigi ja Iirimaa äri moodustab olulise osa Molson Coors Europe'i tuludest. Fredericu tugev rahvusvaheline kogemus, kommertsalased võimed ja juhtimisoskuse ulatus teeb temast eriti sobiva inimese sellesse olulisse rolli ja me usume, et ta suudab edasi arendada meie järjepidevalt tugevat tulemuste paranemist, mis on aset leidnud viimase kahe aasta jooksul," märkis Molson Coorsi Suurbritannia ja Iirimaa üksuse tegevdirektor Simon Cox.

"Ma olen äärmiselt uhke, et mind valiti juhtima Molson Coorsi Ühendkunigriigis ja Iirimaal,” ütles Molson Coors Europe'i kommertsdirektor Frederic Landtmeters.

“See on põnev äri, mis on viimasel kahel aastal kogenud pidevaid tugevaid tulemusi, mis põhinevad suurepärasel ja tugeval brändiportfellil, kuhu kuuluvad Carling, Cobra, Coors Light ja Doom Bar. Meil on andekas tiim, kes on ületamatu konkurentsis – ja võitmises – isegi karmides majandus- ja turuoludes ja ma ootan põnevusega seda, et saaksin selle edu uuele tasandile viia.”

Ülevaade Molson Coorsi Õlletehasest

Molson Coorsi Õlletehas on maailmatasemel juhtiv õlletootja, kes pakub suurepäraseid kaubamärke, mis rõõmustavad kogu maailma õllejoojaid. Ettevõte pruulib, turundab ja müüb tooteportfelli, millesse kuuluvad juhtivad esmaklassilised brändiõlled, nagu näiteks Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen ja Blue Moon Põhja- ja Lõuna-Ameerikas, Euroopas ja Aasias. Kanadas tegutseb ettevõte läbi tütarettevõtte Molson Coors Canada; Ameerika Ühendriigis läbi ettevõtte MillerCoors; Euroopas on ettevõtte tütarfirma Molson Coors Europe; ning väljaspool neid põhiturgusid esindab korporatsiooni Molson Coors International. Viimased kaks aastat on ettevõte noteeritud Dow Jones Maailma Jätkusuutlikkuse Indeksi (Dow Jones Sustainability World Index) nimekirjas ning kandnud tiitlit "õlletööstuse valdkonnaliider" (Beverage Sector Leader). Molson Coors otsib pidevalt võimalusi, kuidas täiustada oma „õllejälge” (Beer Print). Lisainformatsiooni Molson Coorsi Õlletehase kohta saab ettevõtte koduleheküljelt www.molsoncoors.com.

Tulevikku suunatud avaldused

Käesolev pressiteade sisaldab hinnanguid või ennustusi, mida käsitletakse "tulevikku suunatud avaldustena" Ameerika Ühendriikide väärtpabereid reguleerivate föderaalseaduste tähenduses. Üldjuhul on tulevikku suunatud avaldused eristatavad selliste sõnade abil nagu "uskuma", "eeldama", "kavatsema", "ootama", "ette nägema" jne. Ehkki ettevõte usub, et tema tulevikku suunatud avaldused põhinevad mõistlikel eeldustel, ei saa tagada, et need tegelikkuses tõeseks osutuvad. Olulised asjaolud, mis võivad tingida selle, et tegelikud tulemused erinevad oluliselt ettevõtte minevikukogemusest ning kehtivad plaanid ja ootused on avaldatud ettevõtte poolt Väärtpaberite ja Börsi Komisjonile (Securities and Exchange Commission, SEC) esitatud dokumentides. Muuhulgas on säärasteks teguriteks hinnakonkurentsi ja tootesurvete mõju; õlletööstuse üldine olukord ja meie kaubamärkide tugevus meie turgudel; meie turgude majandusolukord; pensioniplaanide kulud; pakkematerjalide kättesaadavus või nende hinna tõus; meie suutlikkus hoida tootmis-/turustuslepinguid; meie võimekus viia ellu meie strateegilisi algatusi, sealhulgas kulude kokkutõmbamise plaanide rakendamine ning saavutamine; meie suutlikkus edukalt integreerida Kesk-Euroopa üksus ülejäänud grupiga; muudatused õigusaktidega kehtestatud standardites ja nõuetes, sh õigusaktides, mis puudutavad turustamissüsteeme; sektoris kasutatavate toormaterjalide hinnatõus; meie suutlikkus hoida kaubamärgi mainet ja tootekvaliteeti; meie suutlikkus hoida häid töösuhteid; muudatused meie varustusahela süsteemis; täiendavate kahjudega seotud kulud; kliimamuutuste mõju ja vee kättesaadavus ning kvaliteet; riskid, mis seonduvad äriga väljaspool Põhja-Ameerikat; meie ühisettevõtete edukus; täieliku kontrolli puudumine MillerCoorsi äritegevuse üle; ning muud riskid, mis on mainitud meie poolt SEC-ile esitatud dokumentides, sealhulgas meie aastaaruandes vormil 10-K 31. detsembril 2013. a lõppenud majandusaasta kohta, mis on saadaval SEC kaudu. Kõikidesse antud pressiteates leiduvatesse tulevikku suunatud avaldustesse peaks suhtuma eelpooltoodud hoiatuse valguses ning koos viidetega eeldustele, millel need põhinevad. Lugejatel pole soovitatav tulevikku suunatud avaldustele liigselt toetuda, kuivõrd need on tehtud pressiteate avaldamise kuupäeva kontekstis. Me ei kavatse tulevikku suunatud avaldusi muutma hakata, isegi kui meile peaks teatavaks saama uut informatsiooni või kui aset peaksid leidma teatud olulised sündmused.

Selle teadaande originaaltekst on ametlik ja kaitstud autoriõigusega. Tõlge on tehtud vaid mugavusotstarbel. Teksti kasutamisel tuleb viidata originaaltekstile, kuna vaid see on õiguslikult kehtiv.

Molson Coors Brewing Company
Media: