Sidel breidt aanwezigheid in Centraal-Azië uit met nieuw kantoor in Kazachstan

Sidel establishes a new office in Almaty, Kazakhstan (Photo: Business Wire)

PARMA, Italië--()--sneeSidel, een toonaangevende leverancier van apparatuur, diensten en complete lijnoplossingen voor het verpakken van vloeistoffen, voedingsmiddelen, huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten, heeft op 12 juni 2024 een nieuw kantoor geopend in Almaty, Kazachstan.

Het strategische besluit is erop gericht om de expertise van Sidel dichter bij haar klanten te brengen en hun groei in de regio zo goed mogelijk te ondersteunen.

Sidel bedient de regio Centraal-Azië en de Kaukasus (CCA) al meer dan 10 jaar. De regio is een belangrijke markt met Kazachstan, Oezbekistan, Azerbeidzjan, Tadzjikistan, Turkmenistan, Kirgizië, Georgië en Armenië die een groeiend BBP en besteedbaar inkomen vertonen.

Voortbouwend op de sterke relaties die Sidel al heeft opgebouwd met snel handelende producenten van consumptiegoederen in CCA, zal het bedrijf aanzienlijk blijven investeren in deze regio, door haar hoogwaardige oplossingen en diensten te leveren en tegelijkertijd de behoeften van de lokale markt te ondersteunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Neem voor vragen contact op met TALA:
Jessica Friend Bartlett - Account Director
+44 (0) 7791 741725
Jessica.friendbartlett@teamtala.com

Contacts

Neem voor vragen contact op met TALA:
Jessica Friend Bartlett - Account Director
+44 (0) 7791 741725
Jessica.friendbartlett@teamtala.com