QpiAI sluit $ 6,5 miljoen pre-serie A-financiering af onder leiding van Yournest en SIDBI Venture Capital om intelligentiemodellering en intelligentieberekeningen met behulp van quantumcomputers mogelijk te maken

  • QpiAI sloot de allereerste externe investering af met de pre-serie A-financiering van $ 6,5 miljoen onder leiding van Yournest en SVCL.
  • WFC, een angel-groep; Ramesh Radhakrishnan, een succesvolle serieel ondernemer en durfkapitalist; Ramaswamy Prabhakar, een technoloog en angel investor uit Silicon Valley; Quick Heal Security-oprichters Kailash Katkar en Sanjay Katkar en hun family office; Lakshmeenarayanan, voormalig voorzitter en CEO van Cognizant; Bhupinder Singh, voormalig CPO van Bentley; Pratap Reddy, serieel ondernemer en angel investor uit Silicon Valley; Sahasra capital; en andere angels namen ook deel aan de ronde.
  • Met deze financiering zal QpiAI full-stack 25-qubit quantumcomputers implementeren die schaalbaar zijn van 25 tot 1000 fysieke supergeleidende qubits met dezelfde infrastructuur.
  • QpiAI zal streven naar het verhogen van de inkomsten uit softwarelicenties van 7 softwareplatforms: QpiAI-pro, QpiAI-explorer, QpiAI-opt, QpiAI-pharma, QpiAI-ML QpiAI-logistics en QpiAI-matter, die gebaseerd zijn op quantum computing en generative AI-technologieën.
  • QpiAI is een inkomsten genererende, op ondernemingen gerichte technologische startup en telt Fortune 500-bedrijven wereldwijd als klanten in de farmacie, materialen, chemie, cosmetica, automobiel, financiën en productie.
  • Debraj Banerjee van SIDBI ventures zal toetreden tot de Raad van Bestuur van QpiAI als genomineerde van SIDBI Venture Capital.
  • Ramesh Radhakrishnan, de eerste externe investeerder in QpiAI, trad toe tot de Raad van Bestuur als genomineerde bestuurder van Qpi Technology, holdingmaatschappij van QpiAI

Dr Nagendra Nagaraja, Founder, CEO and Chairman of QpiAI (Photo: Business Wire)

BANGALORE, India--()--QpiAI, een leider in quantum computing en generatieve AI, kondigde zijn eerste externe financiering van $ 6,5 miljoen aan om producten en platforms voor quantum computing en generatieve AI te bouwen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

E-mail voor contact: info@qpiai.tech

Contacts

E-mail voor contact: info@qpiai.tech