Seoul Viosys spant LED-patentproces aan tegen Amerikaans bedrijf voor interieurverlichting

De evolutie van de lamp (afbeelding: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

SEOUL, Zuid-Korea--()--Seoul Viosys Co., Ltd. (KOSDAQ: 092190), een wereldwijde innovator op het gebied van LED-producten en een gelieerde onderneming van Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ: 046890), heeft bij het US District Court voor het centrale district van Californië een proces wegens patentinbreuk aangespannen tegen Feit Electric (“Feit”), een van de grootste bedrijven voor interieurverlichting in de Verenigde Staten.

In de aanklacht wordt aangevoerd dat de door Feit geproduceerde en verkochte LED-verlichtingsproducten inbreuk maken op zes gepatenteerde technologieën die gezamenlijk zijn ontwikkeld door Seoul Semiconductor en Seoul Viosys, waaronder een gepatenteerde omnidirectionele LED-gloeidraadtechnologie. Momenteel bestaat ongeveer de helft van de lampen voor huishoudelijk gebruik uit gloeidraadproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
jjs8732@seoulsemicon.com

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung
jjs8732@seoulsemicon.com